Nyårsafton

Hej!

Så har det blivit dags att stänga 2011. Har precis kommit hem från landet och nu väntar ett riktigt härligt bad. Kl 17 ska vi vara på plats hemma hos Dennis och Anneli och det ser jag fram emot. Vi brukar fira nyår tillsammans så ofta vi kan. Nyårsafton har annars varit en ödesdag i familjen Engström/Palmqvist. 2007 tillbringades nyårsafton på Astrid Lindgrens sjukhus då Wilmer hade RS-virus. 2009 ramlade jag på berget hemma hos Dennis & Anneli och slog min axel ur led och fick vänta 2 timmar på att komma in till akuten. Förra året satt Vic på tandläkarakuten i stan och så var den nyårsafton förstörd. I år får dem nog låsa in oss i ett vadderat rum tror jag :). Skämt åsido, det ska bli jätteroligt och jag tror säkert att allt kommer bli superbra!

Jag hade tänkt att jag skulle skriva en kort summering av 2011 men det blev så mkt så jag återkommer med det i ett senare inlägg. Annars kan man konstatera att 2012 blir lite av ett jubileumsår i vår släkt. Den 7:e Januari fyller min farmor 100 år och det är ju alldeles fantastiskt. Den 11:e Januari fyller min mamma 60 år och i Maj fyller min bror 40 år... Vilket han nog inte tycker är så fantastiskt :).

Avslutar med bilderna som jag försökte få ut på bloggen igår. Som sagt... Skaplig skillnad!

Ha ett fint nyår!

// Dan


Nattens citat

Alla dör, men det är inte alla som lever

Landet

Hej!

Är på landet med Samuel och Elias och bara "är". Så underbart skönt. Har varit och hämtat vatten från brunnen och ved från vedbon och strax ska det eldas. Ska åka till Hallstavik om en kort stund och hämta pizza åt Samuel och Elias.

Lite småruggigt i dag men inget emot hur det var för ett år sen. Jämför bilderna nedan.

Ha det gott!

// Dan

Happ. Går inte att ladda upp bilder. Så jäkla dålig mottagning här. Laddar upp dem i morgon innan vi åker på nyårsfesten.