Sportlov

Så här ska vi spendera första dagen på sportlovet...Vilken Lördag!

Hej!

En riktigt bra Lördag där vår stora kille Samuel fyllde 11 år. Han fick en ny mobiltelefon... Samsung Galaxy S och självklart blev han mkt mkt nöjd då han suktat efter den rätt länge. Annars har det varit full rulle här hemma med öppet hus sedan i förmiddags med först Vics familj och sedan min släkt och senare under eftermiddagen/kvällen dök Dennis och Anneli upp med sina barn. Mkt tårta, mkt presenter för Samuel och som helhet en mkt bra Lördag. Som grädde på moset så blev det en riktigt bra AIK-dag då fotbollslaget tvålade dit FC Flora riktigt ordentligt med 5-0 och det ser oförskämt bra ut inför säsongsstarten. Nu är vi Gnagare iofs födda med hybris men jag har en riktigt positiv känsla i kroppen att detta ska bli ett bra år på det gröna gräset. Och inte nog med det så vann AIK Hockey den fantastiskt viktiga matchen mot Timrå på bortaplan och nu ser det riktigt ljust ut igen. Annat var det i torsdags då dem förlorade mot Färjestad och man kan lugnt säga att man svävar mellan hopp och förtvivlan hela tiden.

I går bokade jag för övrigt 10 biljetter till premiären mellan "de onämnbara" och AIK på Råsunda. Vi ska försöka få med så många vi bara kan från jobbet och meningen är att vi får med 2st kunder från Vimmerby som får komma till storstan och se lite riktig idrott...=). Vi lär knappast bli 10 personer så jag har frågat Vic och hon är positivt inställd till att följa med förutsatt att vi får någon som passar våra små busungar såklart. 500kr/biljett kostar dem och det är verkligen hutlöst... men det drabbar iofs ingen fattig då min arbetsgivare betalar...=).

Nu har vi fått i oss lite mumsig kinamat och resten av familjen har bänkat sig framför melodifestivalen medan jag intagit sovrummet för att skriva av mig lite samt kolla på slutet av de sena hockeymatcherna.

Nedan ett litet axplock av dagens händelser. Han en riktigt skön fortsättning på helgen alla glada där ute!

// DanTågblogg

Hallå!

Skriver lite kort från tåget hem som nu börjar närma sig Mjölby. Åkte från Alvesta vid 10.50 och beräknad hemkomst blir vid 14 ungefär. En kvart försenad var tåget men det är inte så farligt i sammanhanget. När jag kommer hem ska vi åka till Kista Centrum och se till att införskaffa en ny mobiltelefon till vårt födelsedagsbarn som fyller år i morgon. Kl 18 ikväll så ska Elias ha Klassfest och jag ska följa med för att se så allt är under kontroll under kvällen. Det brukar ju inte vara så poppis att ha förälder med men Elias får snällt bita ihop. Efter klassfesten blir det föhoppningsvis bara slappa i soffan för jag känner redan nu att jag är skittrött. I morgon har vi kalas för Samuel och det ramlar in lite folk vid 14-tiden så det blir full rulle som vanligt.

Återkommer med några rader senare i helgen.

Må gott!

// Dan

Samuel i Ängsjö i höstas