Ännu en sömnlös natt

Trött men kan återigen inte sova. Blä

Fredag

Hej!

Fredag idag. Trött och allmänt ur form. Har ägnat morgonen åt städning, tvättning och att hålla isär 4 barn som ständigt bråkar. Det känns som att jag behöver sära på dem ett tag för nu börjar de gå varandra på nerverna. Man får ta ett djupt andetag och räkna till 10. När jag klev upp ur sängen så kunde jag knappt gå i trappen ner till köket. Herregud vilka leder man har! Hur ska detta sluta egentligen? Man kanske inte vill veta svaret....

Nu ska vi bege oss till frisören och göra alla barnen fina i håret. Samuel totalvägrar att klippa sig och blir på jättedåligt humör när man tar upp ämnet. Men han är ändå den som behöver klippas allra mest. Hans hår hänger framför ögonen och så har han jättelånga polisonger. I det här fallet har han inget val utan han får lyda sin pappas ord och hänga med till frisören. Isac vill klippa sig i "Mohawk"-frisyr och det får väl han väl göra då. Vilgot hade det när vi sågs i midsomras så det är där ifrån han fått inspiration.

Jag ska försöka sparka igång kroppen så gott jag kan för nu har jag en hel del att stå i. Måste fixa tvätten och städa i vardagsrummet innan vi drar iväg. I morgon Lördag tänkte jag ta med mig Mange till Skokloster och läxa upp honom i tennis tror jag. Eventuellt tar vi det redan ikväll. Allt beror på väder och vind som vanligt. På söndag ska Samuel och jag in på AIK:s stora supporterdag som börjar kl 13 vid Råsundaskolan. Där väntar tävlingar, live-band, uppträdanden, autografskrivning med hockeyspelare och mat och dryckservering. AIK-Elfsborg börjar kl 19 så vi hinner med ganska mycket innan det är dags att bänka sig för match. Solen ska skina och storpublik väntar. Underbart!

På måndag bär det av till Sveriges baksid.... Göteborg menar jag. Vi har som sagt hyrt en lägenhet i Masthugget där och vi blir kvar hela sista semesterveckan. Det ska bli trevligt. Tydligen ska det bli fint väder i GBG också. När man åker till västkusten så tar man nästan för givet att det ska regna i sidled men väderprognosen säger något annat. Vi får väl se om det stämmer.

Dags att ta tag i allt här och inte känna efter för mycket tror jag. Ha en fin fredag!

// Dan

Insomnia

Hoppas ni sover gott. Trots att jag gick upp vid 6 i morse vill inte kroppen slappna av. Jobbigt. Får nog sova i ett annat liv. // Dan