Trött trött

Hej!

Har hamnat på hotell i Örnsköldsvik. Var egentligen meningen att vi skulle åka till Sundsvall men idag har ingenting blivit som vi planerat. Min kollega Clas åkte på en ordentlig magåkomma i natt och har varit helt förstörd under dagen. På grund av det kom vi iväg senare än planerat och när vi kom till Systemglas i Burträsk så blev vi kvar där längre än vi trodde. När vi väl kom iväg så lyckades vi köra fel. I stället för att ta avtagsvägen mot Umeå så hamnade vi i den exotiska orten Kalvträsk. Det var bara att åka tillbaka samma väg vi kom igen! Vi beslöt sedan att boka in oss i Örnsköldsvik så att inte hela kvällen åkte iväg och för att Clas behövde en säng. Vi får se vad resten av kvällen ger. Själv är jag väldigt trött efter gårdagens arbete och sena middag så jag tror inte det blir många knop för min del.

// Dan

Burträsk

Hej!

Precic hemkommen efter en kanondag i Burträsk med vår framtida återförsäljare Systemglas och middag med kunder och kunders kunder på Ostens Hus i Burträsk. Här följer ett collage av bilder från dagen och kvällen!

Boendet i Burträsk... No shit! =)


My man Classe!


Här har vi precis riggat klart och är redo att dra igång mässan!


Första kunden på plats från Örnsköldsvik....


Classe tar hand om Maria.. innesäljare på Systemglas....=)


Världens skönaste Schönfeldt.... VD på Systemglas och nu är det dags att visa sina färdigheter....=).


Nu är det färdiglekt... dags att visa hur det går till på riktigt!


Mässan slut... återförsäljare och kunder äter middag på Ostens Hus i Burträsk... En fantastisk dag är till ända!


I morgon går färden vidare mot Trehörningssjö. Först ska vi in på Systemglas och tacka av Rickard, Anna och Maria för en underbar dag! 

Må väl där ute allihop!

// Dan

Morgonstund

God morgon!

Uppe med tuppen. Lite frukost intas och en kopp kaffe som alltid fungerar som bränsle så här på morgonen. Taxin anländer 6.30 så tidsmässigt ligger jag bra till. Väderprognosen för Skellefteå är för tillfället -17 men det är nu på morgonen så det blir såklart lite varmare under dagen. Jag hade iofs inte väntat mig något annat än att uppleva vintern ännu en gång. Nu har det visserligen inte blivit speciellt varmt här hemma heller så nån vår ser jag inte i antågande. Det blir att kasta sig rakt in i hetluften när jag kommer upp. Rigga mässmaterial och sen kör vi igång vid 12.

Jag återkommer under kvällen om det finns tid!

// Dan