Söndag kväll

Hej!

Söndagkväll och nu har jag äntligen satt mig ner och tar det lugnt för första gången idag! I dag har det varit fullt upp men samtidigt väldigt trevligt. I förmiddags så åkte jag, Samuel, Elias, Marika och Alex till Ängsjö för avslutningen på Elias och Alex judo. Om det var regnigt så skulle vi fika på sportgarden i Jakan men trots att det var väldigt ostadigt väder så chansade vi och åkte till Ängsjö. Där stod i alla fall läraren Marko och ett gäng föräldrar så vi drog igång en omgång brännboll. Nu var det ett tag sedan jag spelade brännboll men herregud vad dålig jag var. Kan inte påstå att jag någonsin varit någon stjärna på brännboll direkt men nu var det nästan komiskt hur dålig jag var på att träffa bollen. Efter brännbollen åkte vi i alla fall till Jakobsberg och fikade och där stod en hel drös med föräldrar som väntade på att få komma in...=).

Eftermiddagen och kvällen har gått åt till ett besök på IKEA där vi uppgraderat oss med en stor bokhylla som täcker hela vår ena vägg i vardagsrummet. 4 hela bokhylls-delar och en ny tv-bänk blev det. Så nu är det ommöblerat i vardagsrummet och jag måste säga att det blev väldigt bra! Isac skulle spelat fotbollsmatch idag men eftersom han hade feber igår så lät vi honom ta det lite lugnt idag. I morgon får Isac vara hemma och vila upp sig lite, det kan vara skönt för honom. Själv ska jag lämna in bilen i morgon bitti och få en dragkrok monterad. Det är helt sjukt hur dyrt det är att få saker monterade på bilen nuförtiden. 14.500 spänn för att montera på en stålbit i ändan på bilen. Men det är tur man har tjänstebil så man slipper stå för kalaset själv.

Det känns väldigt skönt att denna vecka endast är en kortvecka. Måndag, tisdag och halva onsdagen sen är det långledigt till nästa tisdag. På torsdag ska Elias åka till Danmark och han räknar ner dagarna varje dag. Det innebär att han får vara ledig från skolan några dagar men eftersom skolan ändå snart är slut så missar han inte speciellt mycket. Själv hade jag ju planerat att ta med Wilmer till Astrid Lindgrens värld på Lördag men nu blir det på fredag istället. Dessutom så låter jag Isac följa med och vi åker ner till Linköping på torsdag eftermiddag och tar det lite lugnt. Fredagen går åt till ALV-besök och vi sover i Linköping natten till Lördag också. Ska bli trevligt att komma iväg lite tycker jag. Är i och för sig van att resa men det känns skönt att få åka utanför tjänsten nån gång också och få slappna av på ett annat sätt. Vi får hoppas att vädret är bra också!

Dags att inta horisontalläge i soffan en stund innan det är dags att sova lite. Många saker på agendan i morgon så jag måste vara utvilad och fokuserad inför arbetsveckan.

Må gott allihop och vi hörs snart igen!

// Dan