Längtan

Trots att det är en evighet kvar så längtar man till våren och den allsvenska starten. Vem blir inte sugen när man ser sånt här?


Nr 2 har fyllt 10 år

Hej!

Så har vi kommit fram till onsdagkväll. Vi har firat av vår sjukling Elias med tårta och kakor i stillhet. Det blev en TV och en TV-bänk i present till Elias och han har ägnat kvällen åt att titta på film tillsammans med Isac i sitt rum. På söndag kommer folk hit för att fira av honom igen och då får vi hoppas att hans lunginflammation gått över.

Annars har det varit en relativt lugn dag idag och det har inte direkt hört till vanligheterna. Jag skickade tillbaka ett överskåp till Epoq kök förra måndagen och jag har fortfarande inte fått pengar tillbaka för det trots att jag ringt 3 ggr. I dag kände jag mig tvungen att skicka ett skarpt mail och det dröjde inte länge förrän jag fick bekräftat att pengarna var på väg. Tänk att man ska behöva kämpa för att få pengar för nåt man skickat tillbaka. När jag tilläggsbeställde lite materia i gårl så hann jag knappt prata klart innan de skulle ha mitt kort-nr för att dra pengarna. Lätt att ta men inte att ge...

Nu har Samuel kommit ner för att titta på Barcelona-matchen som började vid 9. Han har sovmorgon i morgon så det är ok att han kollar. Och på tal om Samuel så ska vi till Danderyds sjh på måndag för utredning om hans Dyskalkuli. Det tar några timmar så jag har tagit ledigt hela förmiddagen för att kunna närvara där. Strax innan 3 på måndag kommer jag att flyga upp till Umeå för att fortsätta vårt projekt med vår engelska leverantör som vi var iväg med i början av November. Denna gång ska jag till ett företag i Vännäs och ett i Skellefteå. Det är som vanligt ett evigt pusslande för att få dagarna att gå ihop då vi behöver hjälp med hämtning på tisdagen. Mitt plan hem går inte förrän 19.30 på tisdagkvällen så det blir sen hemkomst.

Dags att gå och hämta lite isvatten från kylen tror jag. Det känns riktigt lyxigt med ismaskin från frysen och vattenmaskin från kylen. Dessutom så kan man ta kolsyrat vatten t o m. Faktum är att barnen nog aldrig druckit så mkt vatten som dem gör nu. Vi får hoppas att det fortsätter så.

Ni får ha en fortsatt skön vecka vad ni än har för er. Vi avslutar detta med en skön låt från Takida. Ta hand om er!

// DanÄnnu en dag har passerat

God kväll!

Så har ännu en dag flutit förbi. Har som sagt varit hemma med Elias idag och hela dagen har gått åt till arbete. Jag har målat och spikat socklar medan Jonas har fixat spottarna under bänkskåpen och fällt in spottarna i taket(riktigt fint blev det!).

Resten av kvällen har gått till att kolla på Växjö-AIK i hockeyn där vi fick se något så ovanligt som en 0-0 match. Det hela fick avgöras på straffar där Växjö gick segrande. Shit happens... Nya tag på torsdag mot Linköping.

I morgon ska jag vara åter på jobbet. Känns konstigt med allt detta hattande mellan arbete och Vab hela tiden. I dag ringde personalen från Brunnaskolan och första tanken var att Isac var dålig igen men han hade krockat med en kompis och fått en bula i pannan. Inget allvarligt som tur var.

I morgon bitti ska vi upp och sjunga för Elias som fyller 10 år. Bilder kommer upp senare.

Ha det gott!

// Dan