Novemberlov

Hej!

En konstig rubrik med tanke på att det fortfarande är Oktober. Nu är det ledigt för barnen iaf och vi har precis fått i oss lite frukost. Ska strax åka till Kallhäll och hämta Jonas och sen drar vi igång. Ska nog åka och hyra ett släp så man kan åka och slänga allt bråte som ligger utanför dörren.

På återseende!

// Dan

Vintertid

Hej!

Nu är vintertiden här och klockan är tillbakadragen 1 timme. Känns lite konstigt men så är det väl alltid att ställa om sig tidsmässigt. I går var Vic och hennes mamma iväg och köpte vinterkläder till 3 av våra 4 barn. Vinterkängor, jackor, överdragsbyxor, mössor och vantar blev inköpta. Vad det kalaset kostade vill ni inte ens veta! I dag ska vi iväg och komplettera upp garderoben åt Samuel. Det ska bli intressant då han skulle gå i shorts och t-shirt året runt om han fick bestämma. Vi tänkte även åka förbi IKEA och köpa ett klädskåp till hallen och förvaring till mössor och vantar till barnen. På det blir det även storhandling. Vilken dag! Tjohoo! Typ....

Vid 16 blir det dans för Samuel och jag tänkte då passa på att plåga kroppen ordentligt och köra 2 varv i Sandviksspåret i Viksjö. Efter det lutar det åt att jag åker hem till min kusin Mange ett tag. Det var evigheter sedan vi sågs. Med andra ord blir det lugnt på arbetsfronten idag och så tar vi nya tag i morgon. Då ska tapeterna upp äntligen! Det kommer bli ett sånt ansiktslyft för hela huset.

Dags att ta sig ner en våning och hjälpa Vic med matschemat. På återseende vid ett annat tillfälle!

// Dan


Vår arbetsplats i hallen som den ser ut just nu.

Sann kärlek

En kärlek som är lik ett hjärtats sigill
som alltid i trohet består.
En kärlek som varar tills tiden står still
som utplånar smärtor och sår.


En kärlek som floderna dränka ej kan
som vattnen ej släcka förmår.
En kärlek för dyr för den rikaste man
att köpa den – aldrig det går.


Men vattnar och vårdar ni fröet ni sått
med omtanke värmer varann.
Ni finner, när tiden och åren har gått,
den dyraste gåvan ni fann.