Deppig kväll

Känns jobbigt och motigt och ingen att dela mina tankar med. Blev jobbigare än jag trodde att åka till de jobbiga minnenas plats idag. Men vad ska jag göra? Har inget val. Det är bara att fortsätta kämpa. Fick lite svar idag men vet inte om jag blev klokare för det. Blev nog bara ännu mer ledsen tror jag.

Har ont i huvudet och ont i magen men hoppas det blir bättre snart. Ingen ide att tänka på hur jag känner mig, det finns alltid dem som har det värre....

Med förhoppning om en natt utan besök av demonerna.

// Dan

Full rulle

Hej Äntligen lite tid till att ta hand om mig själv. Det blir inte så många minuter till det när man har ett jobb att sköta och sen komma hem till 4 barn som drar åt olika håll. Hade ju tänkt att läsa men nu har jag hamnat framför en film som började för en liten stund sen. Training day med Denzel Washington och Ethan Hawke. I morgon blir det en arbetsdag ute i verkligheten. Ska ner till Södertälje och sen vidare mot Eskilstuna. Åker förbi Köping vid lunch och passar på att luncha med Victoria. Ska strax säga åt de stora barnen att gå och lägga sig. Kl 22 har vi kommit överens om nu när de blivit så här stora. Tänk att Elias går i femman nu och Samuel i sexan. Inte klokt vad tiden går egentligen. Annars har det varit en relativt ok dag idag. Det är fortfarande en massa frågor som ligger obesvarade i mitt huvud som snurrar runt. Jag hoppas att jag en dag får ett svar på dem så jag orkar gå vidare från vissa saker. Att bara tiga ihjäl saker och ting gör bara att man skjuter problemen framför sig och riskerar att få dem på halsen igen. // Dan

Tisdag

Hej

Tar ett litet break i arbetet och skriver lite. Tänkte säga att det är måndag idag men det är visst tisdag. Var hemma igår då jag inte alls var i form men idag känns det bättre i kroppen. Vic har för tredje veckan i rad åkt till Köping och kommer åter hem på torsdag. Ska bli så skönt när familjen åter är samlad och att slippa ta avsked varje vecka. Känner mig halv utan min älskade!

Kvällen kommer gå åt till att ta hand om våra underbara barn och sen tänkte jag försöka hitta lite "egentid" och lägga mig och läsa. Har åter kommit in i en läsa-period och det gör gott för själen känner jag.

På återseende!

// Dan