Dålig tisdag

Hej!

Ledig idag och allt var upplagt för en skön och trevlig dag med mina barn. Men en fruktansvärd huvudvärk har gjort att jag knappt kunnat gå idag. Lyckades masa mig upp och steka lite pannkakor till barnen iaf men det var allt.

Nu har jag lyckats ta mig till vardagsrummet där jag och Samuel tittar på Brynäs-AIK. En skön 2-0 ledning till AIK efter 2 perioder och vi får hoppas att dem kan knyta ihop säcken i tredje nu.

Ha en skön kväll!

// Dan

2 glada Thåström-fantaster på Cirkus igår :).

Solsken, snö, Thåström & huvudvärk...

Ja, där har ni en liten sammanfattning av dagen. Solsken har det varit under dagen och solen värmde minsann så där vårskönt som man längtat efter trots att det inte var så värst många grader ute. Under kvällen har vi varit på Cirkus på Djurgården och kollat på Thåström. Det var alldeles för många låtar som höll alldeles för låg kvalitet för att detta skulle få godkänt så betyget blir underkänt. På vägen in mot stan så fick jag sån förbaskad huvudvärk och det är knappast de bästa förutsättningarna när man ska på konsert direkt. Men av någon konstig anledning så gick det över trots den höga musiken. På vägen hem så började det vräka ner snö och nu snöar det för fullt utanför fönstret. Usch va trist. Nu vill jag ha vår!

Nu ska jag varva ner i soffan lite innan natten faller på. I morgon är jag ledig och får en dag med grabbarna åtminstone.

Ha det bra och på återseende!

// Dan

Samuel 12 år

Ja, tänk vad tiden går. Nu har Samuel fyllt 12 år och hela dagen har gått åt till kalasande. Vi körde ett öppet hus med start kl 13 och jag trodde att folk skulle komma i olika intervaller men alla dök upp samtidigt vilket medförde att det blev väldigt trångt. Men alla verkade nöjda och glada så det var ju bra så långt.

Har en konstig känsla i kroppen för tillfället. Känner mig sorgsen men kan inte förklara varför. Känner mig inte alls i form och vi får hoppas att det är nåt tillfälligt.

Ha en bra vecka....

// Dan