Fredag

Nu är det äntligen fredag och en semestervecka har redan tickat iväg. Lyckades få några timmars sömn i natt men nu har jag legat vaken sen 5 ungefär. Vi ligger i sköna bäddsoffan i vardagsrummet och Isac och Wilmer sover fortfarande sött här brevid. De stora grabbarna har inackorderat sig i friggeboden där de kan vara för sig själva. Ute lyser solen och det ser riktigt skönt ut. Ska försöka duscha Isac idag med vår jobbiga pumpdusch som vi har här ute. Inga bekvämligheter direkt.

I dag ska jag äntligen få träffa min underbara sambo igen <3! Efter en vecka ifrån varandra så ska vi checka in på hotell Sergel Plaza idag och spendera sköna dagar i vår vackra huvudstad. Det blir förmodligen god mat och lite shopping och säkert nån bra biofilm. På Söndag åker vi tillbaka till landet då barnen ska vara kvar här över helgen med mina föräldrar. På måndag blir det nog en sväng till Hallstaviksbadet innan vi åker hemåt om vädret är fint.

Nu ska jag börja fixa lite här...

På återseende!

// Dan

Midnatt

Klockan har precis slagit 12 och mörkret och tystnaden råder. Jag önskar jag kunde säga att det idag har varit en bättre dag men det vore en lögn. Tankarna äter hål i mitt huvud och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske en promenad får mig att bli lugnare men vill inte lämna barnen ensamma. Varför är jag som jag är? Vem är jag egentligen? Känner hjärtat slå hårt i bröstkorgen och andningen blir snabbare. Måste försöka lugna ner mig och låta paniken avta. Saknar dig! Behöver dig hos mig nu! I morgon ses vi igen.

// Dan

Stunden är här...

När alla andra sover och ångesten kryper på. Jobbiga tankar och känslor river upp stora sår i mitt hjärta och tårarna går inte att hejda. Söker svar men finner inga, söker frid men finner ingen, försöker hitta något positivt om mig själv men finner inget. Hål i mitt hjärta och mitt papper är tomt.... Det finns en anledning till det. Känner mig som den där smulan på golvet som jag en gång kände...

// Dan
1