Kampen fortsätter...

Hej

Torsdag idag och dagarna springer iväg med en rasande fart. Har åter spenderat dagen hemma och jag tar små steg framåt även om svackor kommer emellanåt. Jag kan inte nog poängtera vilket jättestöd jag har hemifrån i denna svåra tid och det är beundransvärt hur hon orkar ta sig an mig. Blir lite tårögd av det faktumet men självklart mest glad!

I dag har det varit riktigt tråkigt väder och regnet strilar ner ännu i skrivande stund. Vi skulle haft den årliga picknicken med Elias klass nere vid Lillsjön egentligen men den ställdes in. I morgon ska vi åka till Thuns i Faringe och shoppa lite efter Victoria haft sin friskvårdsdag på Häringe Slott med sitt jobb. På lördag väntar 40-årsfest för min bror och det blir nog trevligt. Han fyllde egentligen igår men själv festen blir alltså på Lördag. Victoria och jag har bestämt att vi ska åka till New York när vi fyller 40 men det är några år kvar( som tur är ).

Ha en fin kväll och på återseende!

// Dan

Mot bättre tider

God morgon

Onsdag och nu känns det som man springer runt i det där ekorrhjulet. Har tagit små steg framåt sedan i måndags även om det blev ett litet bakslag igår. Men som jag sagt tidigare så är jag helt öppen och ärlig mot familjen och låter dem veta exakt hur jag tänker även om det är snurrigt. Jag kämpar och har gett mig f-n på att greja detta även om det är extremt tufft. Jag har jättebra stöd hemifrån och det är helt avgörande i detta fall.

Jag får se vad jag hittar på idag. Vic ska träffa en kompis inne i stan och det är hon värd istället för att lyssna på en grinig gubbe här hemma. Jag hoppas hon får en toppenkväll.

Dags att få iväg barnen strax.

Ha en bra dag.

// Dan

Tisdagstankar....

Hej!
Som ni alla vet har mitt humör inte varit det bästa och när det varit som sämst har jag t o m funderat på att lägga ner bloggandet för jag känner att jag bara vräker ur mig massa skit som förstör. Men med lite eftertanke så har jag nu valt att fortsätta och idag känner jag mig rätt ok. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så. I går var en jättejobbig dag och jag satt och funderade på att ringa upp psyk eller någon samtalsterapeut när jag kände att det var som jobbigast. Men efter gårdagkvällens lilla prat med min bästa sambo så känner jag att jag redan har världens bästa samtalsterapeut. Varför gå över ån efter vatten? Jag är konstig, det vet jag, men jag måste säga att min sambo har världens bästa tålamod och världens största hjärta som står ut med mig. Hon är verkligen det bästa som hänt mig!!! Hon har alltid sagt att jag har räddat henne då hon mådde mkt dåligt då vi träffades men jag tror att det var hon som räddade mig. Jag känner mig verkligen priviligerad som är tillsammans med världens bästa och underbaraste kvinna! Jag älskar verkligen dig!
Jag är hemma idag då jag måste ladda batterierna efter allt jobbigt som varit. Jag blir nog hemma ett par dagar till innan mitt huvud är tillräckligt med mig så jag kan återgå till arbetet. Det har varit väldigt mkt det senaste halvåret med mkt jobb i min tjänst som marknadskoordinator, renoveringen av köket och denna svacka jag varit i så jag måste tänka på min egen hälsa. Och när allt kommer omkring så är det mer än mig själv jag måste tänka på trots allt. Jag tror alla människor behöver stanna upp någon gång i livet och fundera på vad man håller på med egentligen. Jag är tyvärr en människa som tar på mig alldeles för mkt och har jättesvårt för att säga nej så jag måste tänka på vad som är bäst för mig just nu.
Till sista tänkte jag dela med mig av lite bilder från den senaste tiden. Håll till godo och mot ljusare tider!
// Dan
Isac på skansen.
Isac och Wilmer på skansen.
Elias i Ängsjö
Wilmer & Isac dansar i Ängsjö
Samuels dansuppvisning. Samuel längst till vänster. Alfred den långe i mitten.
Wilmer och Elias njuter i solen i Ängsjö.
Jag bättrar på brännan i Ängsjö.
Världens vackraste kvinna njuter i solen i ett par nyinvesterade Ray-Ban.
1