Ännu en kväll....

Tomt och själen är ensam. Vinden är lätt och värmen gör att det är behagligt trots mörkret. Alla lampor lyser och staden sjuder av liv. Alla har hittat någon att roa sig med utom jag. Jag syns inte.... jag hörs inte.... jag finns inte. ... länge har jag sökt svar utan att finna det. Sanningen gör ont nu när den gått upp för mig. Ångesten kryper på och det gör ont i bröstet. Vem kommer någonsin att se min smärta? Demonerna gör sig påminda igen och jag står åter på ruta ett....

Onsdag

Hej!

Mitt i veckan och idag går färden mot Västmanland. Sitter och väntar in målarna som ska slutgöra tapetseringen i trapphuset samt hallen på övervåningen. Det ska bli så skönt att få det avklarat äntligen då det legat som ett tungt ok över oss. Det är inte alldeles enkelt att tapetsera när det nästan är 4 meter från golv till tak i en trapp men nu är det som sagt snart färdigt.

Efter dagens resande så blir det badminton kl 17-18 och efter det har jag lovat min syster att hjälpa henne att köra kartonger till Shurgard i Jakobsberg. Jag tror att jag kommer somna ovaggad ikväll!

Ha en bra dag!

// Dan

Tung Måndag

Hej
 
Det blev en dag hemma idag då min mentala status är låg. Jag kämpar med mitt inre men det är svårt just nu. Jag vill inte vara en belastning för de människor som betyder mest för mig men jag har svårt att hålla lågan brinnande. Jobbiga tankar sköljer över mig och jag slåss mot det värsta. Gav mig ut och sprang för att om möjligt undanröja lite tankar iaf. Har återvunnit lite energi och jag hoppas jag kan bevara den så länge som möjligt.
 
// Dan