Norrland dag 1

Hej!
 
Så har vi kommit fram till kvällen och jag befinner mig i skrivande stund på Scandic i Skellefteå. När jag landade i Luleå så möttes jag av det gråaste vädret man kan tänka sig. 2 grader i luften och det regnade småspik i sidled. Det var väldigt isigt på vägen och min hyrbil blev en V70 med friktionsdäck. Man får köra försiktigt för halt är det minsann och jag har ingen lust att ligga i ett dike direkt.
 
Kvällen har bestått av arbete framför datorn, en halvtimmes löpning på löpbandet nere i gymmet och så hämtade jag en nyttig deli-burgare på Max som ligger precis brevid hotellet. Nu ska jag avsluta lite arbete och sen blir det till att ligga och slökolla på hockeyn som jag har i bakgrunden just nu. När jag anlände till Skellefteå så gick jag in på Dressmann och köpte mig ett nytt skärp och då frågade han mig om jag skulle titta på hockeyn i kväll... nä, sa jag... jag håller på AIK sa jag.... du menar Gnaget sa killen i butiken... haha.... så var snacket i gång.... AIK är AIK och Skellefteå är Skellefteå. Men det är inte lätt för alla att hålla isär på begreppen trots att det skiljer 30 år från när föreningarna grundades.
 
I morgon går färden till Burträsk och där kommer jag befinna mig hela dagen. Det är lite kul att vi har 3 kunder i den lilla byn ca 5 mil från Skellefteå. Jag försöker att koncentrera mig så gott jag kan på det jag ska göra under dessa dagar trots att det råder ett visst kaos runt mig just nu. Hemmavid så är det vattenläckage och på kontoret i Järfälla är det i prinicip alltid kaos när inte jag är där och reder ut alla problem som uppenbarar sig. Känner mig mentalt dränerad av att alla drar i mig hela tiden och att själen aldrig får slappna av ordentligt. Man går omkring med ett konstant dåligt samvete och det är väldigt jobbigt.
 
Nu ska jag försöka göra lite nytta innan jag tar och lägger mig på sängen.
 
På återhörande inom kort vänner!
 
// Dan
 
Utsikten från min plats i flyget på väg upp till Luleå :)