Lördag

Hej!
 
Då var Lördagen här och ute har regnet smattrat hela natten. Det avtog vid 9 och då passade jag på att sätta på mig joggingkläderna för att låta fettet gråta en stund. Det blev exakt 7km och då sprang jag ner till militärens spår och sprang deras 3km-runda samt sprang in en bit på spåret närmast oss. En improviserad runda och hälsenan och vaden kändes ok. Nu blir det ett värmande bad och sen tänkte jag cykla till affären. Det blir ingen utflykt till Hällkana idag då Isac ändrade sig och ville göra annat istället. Det innebär att jag, Samuel och Wilmer åker och tittar på AIK-Gefle kl 16. En riktig måstematch då det handlar om att haka på skånelagen i toppen.  Vinst idag och hoppet lever medan en förlust i princip innebär att vi kan glömma guldet. Tyvärr har AIK alltid svårt mot lag som backar hem och bara försvarar sig. Gefle är urtypen för ett sånt lag och jag minns med fasa förra årets match där AIK tryckte på hela matchen för att till slut släppa in 0-1 på övertid. 
 
Ha en fin fortsättning på Lördagen! 
 
//Dan
 
Morgonens goda gärning! 
 
 
 

Japp...

I morgon är det fotboll igen. Och AIK har ett speciellt erbjudande!
 
 
Ett resultat av den maffiaverksamhet som nu bedrivs av Svenska staten för att fakturera för polisinsatser som redan är finansierat av skattemedel.
 
// Dan

God morgon Fredag

Hej!
 
Äntligen Fredag! I går ringde det från Elias skola och han hade hamnat i korselden när det kastades sten på skolgården och han hade fått en sten i huvudet. Det visade sig inte vara allvarligt som tur var men jag hämtade för säkerhets skull upp honom och åkte hem. I går kväll kom Vic hem från Ullared med lite smått och gott. Det känns skönt att vi redan nu handlat en del julklappar. 
 
I morgon blir det utflykt med Isacs klass till Hällkana i Bro. Där blir det aktiviteter och grillning mm och det finns även möjlighet att sova över. Isac vill inte det så det lutar åt att vi åker hem på kvällen. 
 
Nu är det dags att komma iväg till jobbet. Ha en fin helg!
 
// Dan
 
Fin bild tagen av Samuel häromdagen från Gröna Dalen där de hade ballongflygning. Här brukar jag springa under vinterhalvåret.