Gott nytt år!

 

Måndagstrött

Hej,
 
Som rubriken säger så känner jag mig allt annat än pigg idag. Under veckan som jag har varit ledig så har jag lyckats vända på dygnet totalt. Jag tror inte att jag klivit upp före 9.30 en enda dag så när jag idag steg upp strax innan 7 så kändes det lite märkligt. När jag steg upp var det iofs inte så farligt men under eftermiddagen kände man att tröttheten kom smygande. 
 
Igår åkte vi som sagt var till Kista men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Sune-filmen gick det inte att uppbringa några biljetter till så det slutade med att bara jag, Samuel och Elias åkte in. Det var helt sjukt mycket folk i Kista Galleria och det var en lång kö bara för att få köra in i parkeringshuset. Väl inne i gallerian gick det knappt att ta sig fram pga alla människor. 
 
Själva filmen var inte riktigt i min smak. En komedi som var lite för mycket av allt typ. Men det borde jag kanske ha anat när huvudrollen spelades av Will Ferrell. Nåväl... Samuel och Elias var nöjda och glada och det var ju ändå huvudsaken. 
 
Idag slutade jag kl 13 och direkt efter jobbet begav vi oss ut för att fixa ID-kort och kontokort åt Samuel och Elias. Det var ett litet äventyr att hitta någon som hade öppet och kunde ta foto på grabbarna men det löste sig då vi gjorde det i Viksjö. När vi gick in på Nordea i Jakan var det helt galet mycket folk och när vi tog en nummerlapp var det hela 30 nummer före oss. Blä... men helt plötsligt kom det fram en kvinna och skickade på oss en nummerlapp som var den nästa på tur. Ibland händer det! :). Nu är allt fixat åt grabbarna och nu är det bara att vänta in allt.
 
I morgon är det visst nyårsafton och för vår del blir det den lugnaste på länge. Vic jobbar och jag tänkte riva i ordning en smarrig smörgåstårta. Jag tycker det känns så skönt att slippa stressa iväg någonstans och framförallt att barnen får uppleva en nyårsafton utan att någon är full. Det borde fler testa.
 
Ni får ha en trevlig kväll och på återseende!
 
// Dan

Söndag

Hej,
 
Då var det Söndag och snart slut på ledigheten. I morgon är det dags att masa sig till kontoret men det är inte så farligt då vi bara jobbar till 13.00 i morgon. Sen är man ledig 2 dagar igen innan jag jobbar 2 dagar till. Då har det hunnit bli 2014 också. Helt galet vad tiden går fort. 
 
Jag har precis anlänt från en joggingtur i solskenet runt gröna dalen. Idag kände jag mig inte alls i form och mycket sitter mentalt. Det snurrar runt lite väl många mörka och negativa tankar i mitt huvud just nu som gör att det känns allmänt jobbigt. Jag hoppas jag orkar slåss mot demonerna denna gången också. 
 
Ikväll blir det bio med familjen. Jag, Vic, Isac och Wilmer ska se Sune på bilsemester medan Samuel och Elias ska se Anchorman 2. Vi åker till Filmstaden Kista och kollar. Barnen fick biokort i julklapp så det passar perfekt. Vår film börjar 18.00 medan Samuel och Elias film börjar 18.20 så det passar bra ihop. 
 
Ha en fortsatt trevlig Söndag i solskenet. 
 
// Dan
 
Dagens runda i makligt tempo. 
 
Den här blir det för vår del idag. 
 
Och den här blir det för Samuel och Elias.