Torsdag - Skåneturné

Hej!
 
Ja, idag har jag verkligen fått se hela skåne. Dryga 40 mil i bilen blev det där vi började i Vallåkra för att sedan åka via Svedala, Simrishamn och slutligen Brössarp. Jag fick förmånen att se området runt Kivik och Ystad vilket är ett naturskönt område med havet utanför. Innan vi for hemåt åkte vi även förbi Kristianstad där Kenneths pappa ligger på sluttampen och det märktes på Kenneth att det tog hårt att vara där. Vi hann även med ett stopp i Malmö där vi hälsade på Kenneths näst äldsta dotter Maria som precis blivit mamma för första gången. Tänk vad små dem är egentligen. Man glömmer fort, speciellt när ens yngsta barn numera är 6 år....:).
 
Under kvällen har vi ätit kina-mat och sammanställt dagens arbete vilket kan betraktas som godkänd. Mkt grundarbete som görs just nu med det nya företaget och det blir mer jobb än vad man från första början trodde. Men som allt annat här i livet så tror jag att det bästa jobbet görs om man har lagt en ordentlig grund. Jag passade på att kika på Luleå-AIK och det blev en stor besvikelse. Inte för att AIK gjorde en dålig match för det gjorde dem definitivt inte. Däremot så vann Brynäs och det betyder ju mer eller mindre att det kommer vara slutspelat efter tisdagens sista omgång i elitserien.
 
Nu är det god natt och läge att ladda batterierna inför den sista arbetsdagen på veckan. Vi ska möta upp vår VD på Scandic i Helsingborg kl 07.30 för en dragning innan vi gör vårt första kundbesök kl 08.30 i morgon bitti. kl 13.55 går mitt plan hem och det ska bli skönt att åter få se min kära familj igen. Saknar dem massor <3 <3 <3
 
På återseende!
 
// Dan
 
En stolt morfar med barnbarnet Julia.