Torsdag - Skåneturné

Hej!
 
Ja, idag har jag verkligen fått se hela skåne. Dryga 40 mil i bilen blev det där vi började i Vallåkra för att sedan åka via Svedala, Simrishamn och slutligen Brössarp. Jag fick förmånen att se området runt Kivik och Ystad vilket är ett naturskönt område med havet utanför. Innan vi for hemåt åkte vi även förbi Kristianstad där Kenneths pappa ligger på sluttampen och det märktes på Kenneth att det tog hårt att vara där. Vi hann även med ett stopp i Malmö där vi hälsade på Kenneths näst äldsta dotter Maria som precis blivit mamma för första gången. Tänk vad små dem är egentligen. Man glömmer fort, speciellt när ens yngsta barn numera är 6 år....:).
 
Under kvällen har vi ätit kina-mat och sammanställt dagens arbete vilket kan betraktas som godkänd. Mkt grundarbete som görs just nu med det nya företaget och det blir mer jobb än vad man från första början trodde. Men som allt annat här i livet så tror jag att det bästa jobbet görs om man har lagt en ordentlig grund. Jag passade på att kika på Luleå-AIK och det blev en stor besvikelse. Inte för att AIK gjorde en dålig match för det gjorde dem definitivt inte. Däremot så vann Brynäs och det betyder ju mer eller mindre att det kommer vara slutspelat efter tisdagens sista omgång i elitserien.
 
Nu är det god natt och läge att ladda batterierna inför den sista arbetsdagen på veckan. Vi ska möta upp vår VD på Scandic i Helsingborg kl 07.30 för en dragning innan vi gör vårt första kundbesök kl 08.30 i morgon bitti. kl 13.55 går mitt plan hem och det ska bli skönt att åter få se min kära familj igen. Saknar dem massor <3 <3 <3
 
På återseende!
 
// Dan
 
En stolt morfar med barnbarnet Julia.

Onsdagkväll i Höganäs

Hej!
 
Jaha, förra veckan var man i Norrland, helgen i Roslagen och nu befinner jag mig i Höganäs. Det kan man lugnt säga är tvära kast i vardagen. Dagen har flytit på rätt bra och den har väl varit så hektisk som alla mina dagar är numera. Morgonen inleddes med flyg ner till Ängelholm och därefter inleddes arbetsdagen med 2 kundbesök i Laholm och därefter Mellbystrand och Slöinge innan resan gick tillbaka till Höganäs.Väl hemma i Kenneths hus kom vi överens om att han skulle handla mat och jag tillaga den. Det blev ugnsstekt lax med potatis och en underbar sås på lätt creme fraiche, stenbitsrom, färsk dill och citron och tillhörande sallad. Jag måste medge att den blev väldigt bra :). Vi har suttit i Kenneths uterum och jobbat under kvällen där vi tvingade i oss varsin öl och njöt av värmen från hans kamin. Sämre arbetsmiljö kan man faktiskt ha. Samtidigt måste jag medge att jag saknar hemmet väldigt mkt. Det känns att man inte varit hemma så mkt på sistone :(. I morgon åker Victoria till sin mamma i Solmyra med barnen då det är sportlov där hemma. Jag önskar jag kunde vara ledig mer med barnen men det får bli på påsklovet istället. Det finns så mkt jag skullev vilja göra hemma men det är inte lätt när man far land och rike runt. 
 
Nu blir det några avsnitt av Game of thrones innan det är dags att få lite sömn. I morgon väntar en om möjligt ännu mer intensiv dag med besök i Vallåkra, Svedala, Simrishamn och avslutningsvis Brössarp... Japp, ni märker att jag är i Skåne va? 
 
På återseende!
 
// Dan
 
Uppdukat för middag hemma hos Kenneth i Höganäs :)

God morgon Onsdag

Hej!

Skulle ha skrivit lite igår egentligen men det var lite annat som kom emellan. En hektisk dag på många sätt blev det men pusslet gick ihop ändå till slut. Efter jobbet åkte jag till Outlet-området i Barkarby för att byta Samuels munktröja. Vi hade köpt en medium åt honom men den var för liten så jag var tvungen att ta en large och då passade den.... Large!!! Var är min lilla kille? På kvällen var det kalas och efter det var det dags att packa för dagens avfärd mot Bromma. Planet går 8.45 och min privatchaufför ställer såklart upp med skjuts till flygplatsen. Jag kommer att sova hos min kollega i Höganäs under skåne-vistelsen så jag slipper "Hotell-döden" iaf. Hemkomsten blir på Fredag e.m.

Lovade att återkomma med bilder från igår men bildhanteringen när man skriver inlägg på telefonen strular i vanlig ordning. Samuels present blev hursomhelst en iPhone 5 och gissa om han var lycklig :). Det är ju inte en Samsung men den duger väl ;).

Dags att stressa vidare för kommande uppdrag i verkligheten. Medicinerna ska ner och sen tar vi väskorna och rör oss mot bilen.

På återseende!

// Dan