Söndag

Hej,

Dags att skriva nånting igen då, det var ett tag sen sist. Jag har inte haft någon kraft och energi att skriva ihop nåt och idag är egentligen känslan likadan. I går kom min hemska huvudvärk tillbaka och den satt i hela dagen och hela kvällen. I natt vaknade jag av att jag kände att jag hade lite ont i halsen men det blev bättre efter frukosten. Jag begav mig ut och sprang runt Örnässjön och det blir lite drygt 1 mil. Med facit i hand skulle jag hoppat över den löpturen för nu har jag väldigt ont i halsen. Det är bara 1 vecka kvar att jobba nu så jag hoppas att jag orkar med det.

Annars är det mest kaos i huvudet just nu. Rörigt på jobbet(jobben) som skapar en inre stress samt att de mörka tankarna är tillbaka i huvudet igen. Det känns jobbigt att gå med de här känslorna och de negativa tankarna om mig själv men de har sina orsaker. Jag har gömt vissa händelser djupt inom mig men jag har förstått att det inte går att förtränga hemska saker. Det är inte lätt men nån gång måste jag göra upp med mitt förflutna....

Genom åren så är det ett par saker som lindrat mina jobbiga känslor och min ångest. Dels är det löpningen och dels mitt idrottsintresse(läs fotbollsintresse). Det har fått mig att glömma de jobbiga minnena och det ger mig en känsla av frid. Men just nu är det så långt ifrån frid det går att komma. Vissa händelser.... vissa personer.... och vissa saker jag fått sagt emot mig vandrar runt i huvudet och får fäste. Ingen lätt situation direkt och själen känns fruktansvärt ensam.

// Dan