Sommartid

God morgon!

Ännu en tidig morgon i det Palmqvistska hemmet. I dag klev jag upp strax innan 7 men om vi fortfarande hade räknat vintertid hade hon inte ens varit 6 :/. Vet inte vad som hänt med mig men jag har kommit in i en spiral där jag somnar tidigt och vaknar tidigt. Jag som tidigare knappt kunde somna på kvällarna! Det kanske är kroppens sätt att ta igen förlorad tid... vad vet jag.

I dag är det Påskdagen och vi tänkte börja röra oss mot mataffären strax. Det dammar mer än vanligt i kylen och skafferiet så det är dags att fylla på depåerna. När vi kommer hem tänkte jag bryta av löpningen med ett långt power-walk pass. Jag tycker det är skönt att variera motionsformerna och då passar det att gå ut i solen och lyssna på en bra ljudbok. Just nu är det Du gamla du fria av Liza Marklund som gäller. Den är väl sådär men den funkar.

I dag så börjar äntligen Allsvenskan i fotboll. 2 matcher spelas under Söndagen men det får betraktas som förspel då det i morgon smäller på riktigt. Elfsborg-AIK i Borås och det ska bli hur roligt som helst. Problemet är att AIK aldrig vunnit på plasten i Borås så om vi tar med oss 1 pinne tillbaka till Sthlm är jag mer än nöjd. Jag åker söderut i morgon bitti kl 8 och jag hoppas vid gud att Jonas följer med. Det vore trist att få åka ner själv men å andra sidan kommer jag knappast vara ensam gnagare i Borås. Jonas hund ska avlivas så vi får se om han orkar åka med. Tiden får utvisa hur det blir med den saken.

Nu är det dags att borsta tänderna och få i sig alla mediciner innan det är dags att fara mot mataffären.

Ha det gott och på återseende!

// Dan