Onsdag i Jönköping

Hej!
 
Ny dag, nya äventyr och nya miljöer. Har varit en bra och konstruktiv dag idag. Åkte hemifrån vid 7.30 i morse och efter en lunch i Nässjö tillsammans med kollegan Robin så landade vi hos kunden strax innan kl 13. Ett gott dagsverke tyckte jag att vi gjorde där och när vi åkte därifrån så hade vi gjort ett gott intryck samt räddat vår relation med denna kund. Jag landade på hotellet vid 16-tiden ungefär och efter att ha skrivit rapport på rummet så tog jag mig till Hallbystugans motionscentral som ligger vid Jönköpings flygplats ungefär. Jag bestämde mig för att ta 6km-spåret som jag tyckte verkade lagom men herregud vilket spår!!! Det visade sig vara ett terrängspår av värsta sorten och det var några rejält tuffa backar. De sista 2km var hemska och jag vek ner mig och var tvungen att gå i en av de värsta backarna. Tiden blev inte så imponerande direkt men jag är ändå nöjd att jag lyckades ta mig runt överhuvudtaget. 
 
Nu är det lugn och ro på rummet och jag tittar på skåne-derbyt mellan Malmö FF och Helsingborg med ena ögat. Eller derby och derby... ett derby för mig är en match mellan två lag som kommer från samma stad och Malmö och Helsingborg är mig veterligen två olika städer eller? Nåja... skåningarna får tycka att detta "derby" är det hetaste i Sverige men jag tror, trots att jag naturligtvis är färgad, att derbyt med de hetaste känslorna ändå är det mellan AIK och Djurgården. 
 
I morgon ska jag försöka ta mig iväg så tidigt som möjligt då jag ska ta mig till Uppsala för butiksbesök för Fodras räkning. Kl 14.30 har jag lovat att vara med på familjedaghemmens dag och eftersom detta är Wilmers sista år hos dagmamman så vill man inte missa detta. När jag varit bortrest så vill jag såklart ställa upp för mina barn så mkt jag bara kan.
 
Ha en fin fortsättning på veckan!
 
// Dan
 
Helvetesspåret i Jönköping.... blä!