Elias 12 år

Hej,
 
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Elias födelsedag! Tänk att vår näst största pojke idag blev 12 år. Det känns som det var igår vi åkte in till KS och blev föräldrar till vår andra son. Jag minns att han var så kall när han föddes så första dagen hade han en socka över huvudet för att hålla värmen. Jag minns också att det tog ett par dagar innan vi hade bestämt ett namn på honom.
 
Nu har vi kalasat färdigt och alla gäster har gått hem. Vi satte kl 2 som starttid men de första gästerna kom redan 12.30. Vi har bjudit på bullar, kakor och tårta mm. Jag och Vic gjorde varsin kladdkaka men de blev inge bra så dom åkte i soporna innan någon fick smaka på dem. Så kan det gå :). 
 
När gästerna gått så fixade jag smörgåstårtan som vi ska ha till middag. Jag gjorde i ordning redningen tidigare idag så den fick stå och dra till sig i kylen några timmar. Efter jag fixat smörgåstårtan så tog jag mig ut och körde ett löppass. Försökte hålla upp tempot och det gick faktiskt rätt bra. Tappade lite fart på vägen ner i Gröna Dalen då det var så jäkla mörkt att jag knappt visste vart jag sprang. Jag har så fruktansvärt dåligt mörkerseende och har alltid haft. Snälla Upplands-Bro Kommun. Fixa belysning i Gröna Dalen! Det är ju massor av folk som går där och jag kan inte förstå att de inte löser det. Jag ska skriva en motion till kommunen och se om jag får någon reaktion. 
 
Nu ett bad och sen är det dags att sätta tänderna i smörgåstårtan.
 
På återseende! 
 
/ / Dan
 
Vår älskade 12-åring ♥♥♥
 
 
Vill man träna hittar man alltid tid för det. Vill man det inte riktigt så hittar man alltid en ursäkt!