Torsdag kväll

Hej,
 
En liten update innan det är dags att krypa till sängs med min underbara kvinna :). I dag blev det en tripp till Stadium i Barkarby där de hade en Vip-kväll för medlemmar. Det passade perfekt då vi skulle köpa nya vinterkläder till barnen. Det var bra priser och såklart lite medlemsrabatter men slutnotan blev ändå relativt hög. Men det kostar på att köpa upp sig på kläder då man har 4 barn. Nu har dem iaf kläder till vintern och det känns bra. 
 
När vi kom hem var det ingen som var sugen på att laga middag så det blev ett stopp på pizzerian på vägen hem. Det är tur att det inte händer allt för ofta numera att vi äter hämtmat men nån gång ibland är väl inte hela världen! 
 
På återseende
 
// Dan

God morgon Torsdag

Hej,

Åter dags att bege sig mot kontoret idag. Det känns märkligt att sitta själv vid frukostbordet då jag alltid sitter här med barnen i vanliga fall. Skönt att det bara blir en kort vecka då det snart är helg igen. I morgon skjutsar Vic ut Elias och Wilmer till Solmyra där Vics mamma bor. Det är bra att barnen delar lite på sig ett par dagar då de hela tiden hamnar i luven på varandra när de är hemma allihop. Vic jobbar natt hela helgen så jag får ge mig ut på äventyr med barnen på dagarna.

Dags att få i sig kaffet och packa träningsväskan.

Ha en fin Torsdag!

// Dan

Sista dagen på landet

God morgon,
 
Dagarna tickar på i en rasande fart när man är ledig må jag säga. Gårdagen blev inte alls som vi tänkt oss då vi stod färdiga för avfärd mot Östhammar och bowling när Wilmer kräktes i gräset. Det var bara att gå tillbaka och hämta spyhinken och bädda ner sjuklingen i sängen istället. När vi senare gick ner till bryggan visade det sig att de höll på med ett vägarbete på grusvägen och vi hade inte kommit nånstans ändå. Det finns bara en väg härifrån och den vägen hade de delvis grävt ur då de skulle lägga nytt grus. Så kan det gå. Wilmer piggade på sig rätt fort och var ute och spelade fotboll bara några timmar senare och idag är han sitt vanliga busiga jag. Jag hade lovat barnen att åka till Blå Krogen, en restaurang i Hallstavik, och äta middag men eftersom Wilmer hade kräkts tidigare så tyckte jag det verkade vara en dum ide så jag åkte och hämtade pizza till barnaskaran istället. Själv tog jag mig en ugnsgräddad baguette med mumsig räkröra som jag gjorde ordning lite senare på kvällen.
 
I dag är det så dags att börja röra sig hemåt igen. Det är visserligen väldigt skönt att spendera några dagar på landet men det ska bli skönt att komma hem till bekvämligheterna igen och såklart även att få träffa min älskade Vic. I dag var det lite kallare när vi vaknade upp och tempen stod på 3 grader ungefär. Det märks ganska omgående på innetemperaturen då det kyls ner väldigt fort då det är kallare ute. Det är ändå en sommarstuga det här och då är isoleringen inte riktigt som hemma direkt. Det har varit skönt att få koppla bort jobben några dagar och ladda batterierna. Bråda dagar väntar när jag återinträder i tjänst igen i morgon. Har mitt resschema planerat i grova drag för ca 6 månader framåt och det är så mkt man ska hinna med så jag knappt förstår det själv. När dessutom min skånske arbetskollega är sjukskriven så måste någon ta över hans område och det faller naturligtvis på mig. Får se hur jag får in det i mitt schema men det ska nog lösa sig tror jag. Jag är rätt van vid att lägga livspussel och jag ska nog få ihop detta också.
 
Nu är det dags att börja städa stugan och ta hand om disken. Det är inte så stort här så det ska nog gå rätt så fort tror jag.
 
Ha en fin Onsdag vad ni än har för er där ute i vårt vackra land!
 
// Dan