Tisdag kväll

Hej hej! 
 
Då har man jobbat två dagar denna vecka och i morgon väntar en kort dag innan det återigen är dags för lite långledigt. En av fördelarna med denna halva av året är att det är mycket helgdagar och korta veckor. I morgon är det Valborg och på Fredag är det klämdag och då har vi stängt. 
 
Idag har jag bokat upp besök för nästa vecka. På Tisdag går resan mot Göteborg och där blir det ett par intensiva dagar innan jag på Torsdag ska till Varberg och Laholm. På Fredag morgon blir det ett besök i Helsingborg innan jag åker de dryga 60 milen hem. Det är viktiga projekt som väntar på västkusten och det känns både spännande och inspirerande. 
 
När jag kom hem från jobbet idag så skjutsade jag Elias till Ju-jutsun och under tiden han tränade så passade jag på att ta mig en löprunda vid Lillsjön. Det är inte alls lika varmt idag som det varit de senaste dagarna och jag fick klä på mig hela joggingdressen idag och lägga kortbyxorna åt sidan. Efter löprundan gjorde jag mina styrkeövningar från #15medpaolo och det var riktigt tufft. Det var segt både i löpningen och med styrketräningen men det är inte så konstigt med tanke på att jag är dunderallergisk just nu. Idag var det något bättre än det var igår för då var det hemskt. 
 
Nu blir det ryggläge och Champions league med matchen Bayern München mot Real Madrid. 
 
Ha det gott och på återseende! 
 
// Dan
 
Min utsikt under löprundan vid Lillsjön.