Lycklig kille

En lycklig 5-målsskytt från fotbollens dag på Kungsängens IP. Självklart med fintröjan på ☺.

Söndagsfunderingar

Hej, 
 
Skriver inte lika frekvent nu som jag brukar och det finns anledningar till det. Är inne i en sämre period och känner mig allmänt nere och deppad. Är så förbannat trött på vissa saker runt omkring mig. Att känna mig utnyttjad, att bli tagen för givet och att bara förvänta sig saker av mig gör att jag känner mig alldeles matt. Det känns som att allt är mitt ansvar och gör jag inget så händer det heller inget. Jag har i hela mitt liv tagit på mig saker som jag borde säga nej till men min största svaghet i livet är att jag är alldeles för snäll. Det är alltid jag som ska höra av mig och jag får allt som oftast inte ett skit tillbaka. Det har alltid varit lätt för människor att lägga över saker som är jobbiga eller tråkiga på mig för jag löser saker utan att bråka om det. Alla har en gräns och så även jag. 
 
Kände att jag var tvungen att få ur mig lite ångest och frustration idag så jag sprang bort till Gardesmilen och tog mig runt de 10km plus hela vägen hem igen. Fysisk aktivitet får mig alltid på bättre humör och nu känner jag att känslorna är under kontroll igen. Ibland vill jag bara skrika och det hade nog varit förlösande men jag skriker inombords istället och det är aldrig bra. 
 
Strax väntar fotbollens dag på Kungsängens IP och det är också något som får mig att bli på bra humör. Jag älskar att se mina fantastiska barn spela fotboll då det sprudlar av glädje hos dem då. Det blir dock bara Wilmer som deltar idag då Isac är jätteförkyld och då får han stå över. 
 
Ha en fin Söndag. 
 
// Dan
 
En rejäl genomkörare. 
 
 

Torsdag morgon

Hej,
 
Äntligen morgon igen och jag har överlevt natten. Har precis varit till skolan och lämnat av Wilmer och nu har jag bestämt mig för att jobba hemifrån under förmiddagen. Idag har Samuel, Elias och Isac hemstudiedag då det är samtalsdag i Hagnässkolan. Jag ska gå med Elias för ett samtal med hans lärare klockan 12 och efter det tar jag mig till kontoret igen. Ikväll är det träning för Elias på Ju-Jutsun och jag kör nog även ikväll då jag känner för att springa rundan under tiden han tränar.
 
Igår damp det ner erbjudande om att sälja jultidningar och självklart skulle Isac och Wilmer sälja detta år då de vet hur det gick för Elias förra året. De har redan sålt för nästan 3.000kr och det måste man säga är en bra start. Det blir nog tufft att komma upp i den summan Elias sålde för förra året men man ska aldrig säga aldrig. Det handlar om att vara först ute annars kommer det inte bli mycket sålt. Sen är det naturligtvis en fördel när man har nära och kära som handlar både det ena och det andra.
 
På min födelsedag fick jag en jättefin present av min fina familj. Det blev en spökvandring i gamla stan med efterföljade middag och det är en present helt i min smak. Det märks att jag och Vic uppskattar att tillbringa tid i Stockholm då vi båda köpte middagar i stan till varandra. Man kan nästan tro att vi känner varandra :).
 
Nu ska jag se till att få lite gjort så man gör skäl för lönen.
 
Ha en fin Torsdag!
 
// Dan
 
Då var det dags igen. 
 
Från min fina familj 😍