Slö Tisdag

Hej, 
 
Idag har det varit en dag där vi verkligen njutit av ledigheten. Under förmiddagen gjorde vi inte mycket förutom att ligga i soffan och kolla på film. 2 1/2 film lyckades vi plöja igenom med blandad kvalitet på filmerna.
 
Under eftermiddagen blev det ytterligare en tripp till gymmet och det innebar att det var 6:e dagen i rad med träning för mig. Eftersom det blir en vilodag i morgon så innebär det att jag i och med dagens träning nu avslutat träningsutmaningen #365pass. Jag stannade på 219 pass i år och det är en förbättring mot förra året. Då stannade jag på 184 pass men då körde jag enbart löpning. I år har det blivit löpning, styrketräning och #15medpaolo. Eftersom #15medpaolo är kortare än 30 minuter så har jag inte räknat med dem i träningsutmaningen. Jag känner mig hyfsat nöjd med träningsåret även om jag känner att jag kunnat krama ur lite till. Nu får vi se vad jag hittar för drivkraft för 2015!
 
I övrigt rullar dagarna på här hemma. Barnen börjar känna sig bättre från feber och förkylningar och det känns skönt. På Lördag har Isac och Wilmer matcher i Tumba hela dagen och jag hoppas att de är tillräckligt friska för att vara med där. Det är samling i Tumba kl 7 på morgonen(ca 45 minuters resväg för oss) och turneringen slutar kl 17. Jag har sagt det förut. .. det är härligt med 2 barn som spelar hockey! Å andra sidan tycker dem att det är så roligt så då uppskattar man det själv också. 
 
På nyårsafton blir det lugnt här hemma. Vic börjar jobba kl 9 på nyårskvällen så jag tänkte bara vara hemma och fira med barnen. Precis som förra året blir det en alkoholfri nyårsafton och det känns väldigt skönt. Jag har inte druckit något vid jul heller och jag tycker alla barn ska få uppleva föräldrar som inte dricker. Mina barn sa för inte så länge sedan att de aldrig sett mig berusad och det är en väldigt positiv sak att höra. Då har jag ändå 2 tonårsbarn.
 
På Fredag börjar allvaret igen och som jag skrivit tidigare så har jag både Januari och Februari fullbokade redan. På Onsdag nästa vecka åker jag till Göteborg för att hålla ett möte med en återförsäljare då vi ska hålla i en husmässa/öppet hus i deras lokaler i Partille. Jag kommer hem på Fredagen och veckan efter börjar resandet med dagsturer i Stockholm/Mälardalen. Veckan efter det åker jag till Tyskland och München för att gå på en stor byggmässa. När allting drar igång igen så innebär det att pusslandet sätter igång igen. Jag och Vic byter av varandra med resor och nattjobb och sen drar alla 4 barnens aktiviteter igång igen. Man lever som sagt ett hyfsat hektiskt liv och det är en jäkla tur att både jag och Vic lagt ner den tid och energi det krävs för att skaffa körkort. Annars hade aldrig detta eviga pusslande fungerat! 
 
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig Tisdagskväll!
 
// Dan 
 
 
Dagens filmskörd. De 2 första var inte alls bra. Himlen är oskyldigt blå tycker i alla fall jag är bra!