Torsdag

Hej, 
 
Dagarna rullar på och nu börjar vi så sakteliga närma oss helgen. Det känns som att det är i början av veckan då jag var ledig Måndag och Tisdag men det gör inte så mycket att det är Fredag i morgon :).
 
Idag gick färden till Norrköping där jag träffade lite kunder under förmiddagen. Vid 2 var jag tillbaka på kontoret och där gick jag och vår VD igenom ritningarna till en fastighet i Bålsta som vi la ett bud på under gårdagen. Under eftermiddagen fick vi så beskedet att budet var accepterat och det innebär att vi kommer att flytta vår verksamhet från Järfälla till Bålsta den 1:a September. Jag måste medge att det känns konstigt då jag arbetat på kontoret i Järfälla sedan 2001. Fördelen nu är att vi kommer ha en fastighet som vi äger istället för att hyra med allt vad det innebär. Sedan är denna fastighet byggd 2010 så vi kommer flytta in i riktigt moderna och fräscha lokaler. Det kommer dessutom att bli betydligt billigare och det skadar inte heller. Detta innebär såklart att en hel del jobb står för dörren och det kommer ta mycket kraft att fixa allt med vad en flytt innebär samtidigt som inte verksamheten får stanna av allt för mycket. Jag har redan fixat så att Samuel får sommarjobba då det kommer krävas en hel del packjobb och annat under sommaren. 
 
På tal om Samuel så fyllde han år igår och det känns konstigt att vår äldsta son numera är 14 år. Han fick presentkort på kläder och lite annat smått och gott och han blev nöjd. Samuel har alltid månat om sitt yttre så han älskar att köpa kläder. Idag var han och Vic i Kista Galleria och Samuel köpte en hel del nya kläder. 
 
Resten av kvällen blir lugn för min del. Jag tänkte att jag skulle ge mig ut och springa men jag är alldeles för trött för det idag så jag hoppar över det. Det blir att ta nya tag i morgon istället. 
 
Ha en bra fortsättning på Torsdagen!
 
// Dan
 
Tjusig 14-åring med nyinköpta kläder. 
 

Samuel 14 år

Idag säger vi Grattis till världens bästa Samuel som fyller 14 år! 
 
 

Tisdag kväll

Hej,
 
Tisdag kväll och nu börjar ledigheten gå mot sitt slut för denna gång. Den här dagen har varit en ordentlig prövning och jag hoppas att det vänder snart. 
 
På förmiddagen åkte jag,  Isac och Wilmer till Kista för att titta på Lego-filmen på bio. Vi inledde på Food Court med en lunch där grabbarna i vanlig ordning åt pannkaks-bomben medan jag åt en god viltfärsbiff med potatis. Vid 1 började så bion och om filmen kan man väl säga sådär men barnen var nöjda och det är ju huvudsaken. Efter bion inhandlades en present till Samuel då vår förstfödda son blir 14 år i morgon. 
 
När vi kom hem från Kista hade Vic vaknat till liv och vi åkte till Outlet i Barkarby och kollade på kläder. För egen del blev det inget men väl en tröja till Samuel. Eftersom vi hade kalas för Samuel i Lördags så blir morgondagen lugn här hemma. Vics mamma kommer över och det blir lite fika med dem skulle jag tro. 
 
I morgon börjar allvaret igen och arbetsbördan lär knappast vara mindre än vanligt då man varit ledig två dagar. Att det sitter en klump i magen gör inte heller saken bättre men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. 
 
På återseende! 
 
// Dan
 
Dagens biobesök. 
 
Den näringsrika lunchen för Isac och Wilmer. 
 
På plats i salongen. 
 
Självklart ska det spexas lite framme vid duken.
 
Först på plats i salongen.