Hemma igen....

Hallå,
 
Efter en kort visit på landet på två dagar är vi återigen hemma i sköna Kungsängen. På vägen hem från landet stannade vi till på Thuns i Faringe och där inköptes dessa...
 
Nu återstår det att se om mina hälsenor och vader mår bättre efter en löptur. Den ska jag ta lite senare när den värsta värmen lagt sig.
 
På återseende snart igen!
 
// Dan

Kvällsdopp

När hälsenorna och vaderna strejkar tog jag en promenad på 6km istället för en löprunda. Efter det blev det ett skönt kvällsdopp vid bryggan här på landet. 
 
// Dan
 
 

En Söndag som...

... inte blev riktigt som jag tänkt mig. Väderprognosen hade skvallrat om åska och regn över Stockholm och det kändes som det verkligen behövdes efter flera veckor med tropisk hetta. Kl 17.30 skulle AIK ta emot Falkenberg på Friends Arena och den matchen såg man fram emot väldigt mycket efter förra veckans debacle på bortaplan mot samma lag. Nu blev det inte någon match då det drog fram ett herrans oväder över Stockholm och det bjöds på 40mm regn på 45 minuter! Trots att Friends Arena är utrustat med ett tak så valde man att inte dra för det när det värsta regnet kom och det slutade med att gräsmattan(som är usel redan innan) blev så dränkt att den inte gick att spela på. Herregud! Att man inte drog för taket när man har en arena som har den möjligheten är inget annat än en stor jävla skandal! Att beslutet kom ungefär en timme innan matchstart gjorde inte irritationen mindre direkt. Jag och Isac hade kommit till Rissne när jag såg nyheten och det var bara att vända om igen. Eller vända om gjorde vi inte då Vic befann sig i stan och lokaltrafiken stod stilla så jag tog mig till tunnelbanan vid Näckrosen i Solna där vi mötte upp henne. Tydligen hade det regnat så jäkligt inne i stan att man knappt kunde befinna sig utomhus och bilar stod still och det blev snabbt översvämningar. Hemma i Kungsängen klarade vi oss från ovädret och det kom några stänk men inte i närheten av det som var över övriga delar av Stockholm.
 
Idag är det ytterligare en strålande dag här i Kungsängen. Jag ska åka förbi mitt jobb en sväng och få några program installerade på min nya dator samt hämta mina nya rikskuponger. Efter det ska jag åka förbi gymmet och köra ett hårt pass tänkte jag. Jag har även min veckoutmaning från #15medpaolo samt dagens övningar från desamma att utföra idag så det blir en rejäl träningsdos för min del. Jag känner fortfarande av rejält ömmande hälsenor och vader så löpningen har jag lagt åt sidan tillsvidare... tyvärr!
 
Innan matchen tänkte vi åka in mot city och hitta något trevligt ställe att äta på. Problemet med det är att det finns för många ställen att välja på så just därför brukar det vara svårt att bestämma sig för vad man ska välja. På uteserveringarna i stan lär det vara hur mycket folk som helst men det är väl det som kallas för puls!
 
På återseende gott folk!
 
// Dan
 
Århundradets fuskbygge! Det återstår att se om det blir någon match då jag inte har något förtroende alls för de som sköter detta luftslott.