Söndagstrött

Hej, 
 
Ligger och halvsover i soffan efter en heldag på Kungsängens IP med Isacs fotbollslag. Det blev en trevlig cup där Kungsängens 2 lag som ställde upp kom 1:a och 3:a. Isac var med i laget som knep en bronspeng och idag spelade han mest som utespelare. 1 match blev det i målet och tyvärr blev det 1-4 i den matchen. 
 
Orkar inte skriva något längre inlägg idag men jag bjuder på lite bilder från dagen. 
 
// Dan
 
Match om 3:e pris. Isac med nr 16 på ryggen. 
 
Båda lagen på en gemensam Lagbild. 
 
Vår duktiga fotbollsspelare.
 

Lördag

Hej hej, 
 
Då var det Lördag och jag har precis kommit hem efter en rejält tuff löprunda i militärspåret i Brunna. Strax under 7km blev det och den sista kilometern var så fruktansvärt jobbig att jag knappt kunde tänka. Min kropp skrek åt mig att jag skulle gå men min vinnarskalle besegrade de tankarna som tur var. 
 
I morse blev det en hyfsad sovmorgon till 9 ungefär och det kändes skönt. Efter lite frukost tillsammans med Wilmer så åkte jag till K-Rauta i Kallhäll för att köpa lite grejer till Elias rum men jag hittade inte det jag skulle ha så det blev en tur till Bauhaus i Jakan istället. När jag kom hem igen blev det 2 timmar arbete i rummet och nu har jag kommit halvvägs i grundarbetet ungefär. Jag är oerhört pedant när jag håller på med sånt här så det tar alltid lite extra tid men huvudsaken är att det blir bra. 
 
Lite senare kommer min kusin Jonas och min kompis Mange över till mig. Vi tänkte grilla och kolla på fotboll. Jag har ju alla barnen hemma så det blir ganska lugnt. Jonas hade fixat en stor bit oxfilé så det ska bli smarrigt att sätta tänderna i. Vic åkte till Köping vid 10.30 ungefär och kommer hem i natt någon gång. 
 
I morgon är det sista matcherna för den här säsongen för Isacs fotbollslag. Det blir en mini-turnering på Kungsängens IP där de kommer att spela matcher mot Sollentuna och Håbo bl a. Det är samling på IP kl 9.30 och turneringen slutae vid 15.00. Det är jätteroligt att se när de spelar matcher och det syns att de har utvecklats massor det här senaste året. De har jättebra ledare i laget och det är jag väldigt tacksam för. 
 
Nu är det dags att bege sig till coop och shoppa lite inför kvällen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan
 
Riktigt tuffa spår! 
 

Fredag kväll

Hallå, 
 
Äntligen stundar några dagars ledighet efter en väldigt intensiv arbetsvecka. Samuel var som sagt hemma idag och tur var det då han under dagen haft 41 graders ffeber och ont i halsen. Det är tydligen en riktig dunderförkylning han åkt på och vi får hoppas att vi andra klarar oss. 
 
Idag var jag tillbaka i joggingspåret efter några dagar med ömmande vader och hälsenor. Jag var livrädd för att det skulle göra ont när jag sprang men jag kände ingenting under de 6km jag fick ihop på lunchen. Dessutom så måste jag säga att formen kändes helt okej också. Sedan Samuel började jobba så har mina rutiner ruckats då jag i normala fall brukar träna på lunchen och äta måttligt. Men nu har det istället blivit att vi åkt och ätit buffé och då gör man alltid misstaget att äta för mycket och det måste jag se till att ändra på omedelbart. Det är väldigt lätt att falla in i gamla synder och det ska jag undvika! 
 
Nu har jag kört första passet med grundandet av väggarna i Elias rum. Skönt att känna att man kommer någonstans i alla fall. Tyvärr går det lite trögt då jag är riktigt mör på kvällarna efter slitet på jobbet. Jag förstår att Elias ser fram emot att få flytta in i sitt rum igen och jag hoppas att det inte ska ta allt för lång tid. 
 
I morgon ska som sagt Vic åka till Köping och träffa några kompisar för en möhippa. Själv har jag inte bestämt vad vi ska hitta på men det löser sig säkert under dagen. Jag skulle kunna tänka mig att åka och titta på bio med de yngsta barnen men jag har ingen aning om det går något spännande på bio just nu. Är vädret bra kanske vi åker till Ängsjö och spelar fotboll. 
 
Nu ska jag återgå till familjen och vara social. Ha det bäst och på återseende! 
 
/ / Dan
 
Dagens löprunda kändes bra men tiden var ingen höjdare direkt. 
 
Dagens selfie efter löprundan. Folk måste tro jag är 14 år med tanke på hur många selfies jag lägger ut på instagram. Haha.. men det ingår i utmaningen #365pass. 
 
 
Till sist...
 

Att en resa så kort
Gör att du är så långt bort

Mellan oss finns en hel värld
Trots att det bara var en kort färd

Snart får jag äntligen vara med dig
Och det kommer att vara allt jag kan tänka mig

Trots att det är ensamt och kallt
Så älskar jag dig mest av allt

 

Må väl i stugorna!