*DetRäckerNu

Med anledning av gårdagens händelse så är det dags att ta ställning.
 
 
 

Lördag morgon

God morgon, 
 
Idag vaknar jag upp till strålande sol och blå himmel. Mars kan verkligen vara kontrasternas månad då det i Onsdags var snöstorm för att en dag senare vara 12 grader och hur skönt som helst. 
 
Igår blev det en lugn kväll här hemma. Vi grillade och hade det mysigt. Isac var på kalas hos en kompis under kvällen och Samuel hade en kompis här hemma. Vi kollade på hockey och igår var det AIK mot Rögle på Hovet. Jag tycker AIK gjorde sin bästa match rent spelmässigt i kvalserien men det blev ändå förlust efter straffläggning. Kvalserien är nu ett riktigt getingbo och det känns som att alla 6 inblandade lag har en bra chans att ta klivet upp. 
 
Nu när värmen och solen är över oss så har även min allergi gjort sig ordentligt påmind. Det kliar i ögonen och näsan rinner för jämnan. Trots det tog jag mig i kragen och körde ett hårt styrkepass på lunchen under gårdagen. Det var en riktigt bra känsla och det blev en ordentlig genomkörare. 
 
Idag väntar match för Isac på Helenelunds IP i Sollentuna och det är samling kl 10.15. Eftersom Vic har jobbat natt och sover så blir det jag som får ta det passet med Isac. Men det är bara roligt att vara med när de spelar match. Det märks att det går framåt för grabbarna i laget och det är väldigt roligt att följa. 
 
Ha en trevlig Lördag! 
 
// Dan
 
Ett riktigt "grispass" blev det igår på gymmet! 
 

Ge aldrig upp!

Mycket jobbiga tankar som snurrar i mitt huvud. Katastroftankar... Men det enda man kan göra är att fortsätta kämpa. Jag tänker aldrig ge upp!
 
 
1