Lördag

Hej hej, 
 
Dagarna rullar på och idag är det visst Lördag. Jag och Vic inledde dagen på gymmet i Kallhäll och idag blev det bröst, mage och biceps som fick sig en omgång. Ett riktigt skönt och tufft pass där jag körde lite tyngre vikter än normalt. Roligt att känna att man utvecklas. 
 
Efter gymmet och lite lunch åkte jag och Elias in till stan för att titta på bio. Väl inne i stan upptäckte jag att det var fullkomligt kaos och större delen av Stockholms gator var avstängda då det var Stockholm Maraton. Inte den bästa dagen att ta bilen in till stan men är man van vid Stockholms gator så hittar man alltid nånstans att stanna. Det var värre att passera Odengatan som korsade Sveavägen då folkströmmen aldrig tog slut! När vi väl kom över vägen så var det lugnare och vi tog oss till Filmstaden Sergel vid Hötorget. The Amazing Spiderman 2 blev det och det var en ok film. Den var en bit över 2 timmar men kändes inte så lång då det var action rakt igenom. 
 
Nu har vi ätit jättegoda räkor med romsås och annat gott tillbehör. Strax blir det att vila ögonen på Gladiatorerna och sen kommer förmodligen jag och Vic att somna till en film. Börjar komma in i den trötta fasen som jag var inne i för ett tag sedan då jag somnar tidigt på kvällen och vaknar i ottan. Nåja... dagarna blir ju längre när man inte ligger och sover halva dagen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan
 
Här inledde vi dagen. 
 
Det var några löpare som passerade oss!
 
Dagens biobesök.