Lördag

Hej hej, 
 
Dagarna rullar på och idag är det visst Lördag. Jag och Vic inledde dagen på gymmet i Kallhäll och idag blev det bröst, mage och biceps som fick sig en omgång. Ett riktigt skönt och tufft pass där jag körde lite tyngre vikter än normalt. Roligt att känna att man utvecklas. 
 
Efter gymmet och lite lunch åkte jag och Elias in till stan för att titta på bio. Väl inne i stan upptäckte jag att det var fullkomligt kaos och större delen av Stockholms gator var avstängda då det var Stockholm Maraton. Inte den bästa dagen att ta bilen in till stan men är man van vid Stockholms gator så hittar man alltid nånstans att stanna. Det var värre att passera Odengatan som korsade Sveavägen då folkströmmen aldrig tog slut! När vi väl kom över vägen så var det lugnare och vi tog oss till Filmstaden Sergel vid Hötorget. The Amazing Spiderman 2 blev det och det var en ok film. Den var en bit över 2 timmar men kändes inte så lång då det var action rakt igenom. 
 
Nu har vi ätit jättegoda räkor med romsås och annat gott tillbehör. Strax blir det att vila ögonen på Gladiatorerna och sen kommer förmodligen jag och Vic att somna till en film. Börjar komma in i den trötta fasen som jag var inne i för ett tag sedan då jag somnar tidigt på kvällen och vaknar i ottan. Nåja... dagarna blir ju längre när man inte ligger och sover halva dagen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan
 
Här inledde vi dagen. 
 
Det var några löpare som passerade oss!
 
Dagens biobesök. 
 

Jaha...

Hej, 
 
Då var det Fredag och jag är visst helt ensam hemma. Vic tog Elias, Isac och Wilmer med sig och åkte till Köping medan Samuel har åkt med sin kompis Hugo till Dalarna. Egentligen skulle Vic och barnen åkt i morgon men de ändrade sig och åkte idag istället. 
 
Själv har jag städat nedervåningen, fixat disken och tvättat några maskiner med tvätt. Efter att ha fixat och donat tog jag mig ut i regnet och kämpade mig igenom en löprunda. Idag blev det knappt 6,9km och det kändes helt okej. Det gick inte jättesnabbt men det var ändå ett okej tempo tycker jag. Det är som sagt härligt att kombinera löpning och styrketräning på detta sätt för att uppnå maximalt resultat. Jag vill inte enbart springa och bli smal (för vem vill vara smal?) och samtidigt vill jag inte bara styrketräna och se ut som en gorilla (för vem vill se ut som en gorilla?). Jag tränar för att må bra och att kroppen ser bättre ut är bara en härlig bonus! 
 
Nu blir det ett härligt bad här i tystnaden som råder och resten av dagen blir nog rätt lugn tror jag. Tänkte få i mig lite mat alldeles strax och kolla på en film. Eventuellt åker jag till gymmet lite senare med min kusin Jonas. Upptäckte igår att en ådra spruckit på överarmen och det verkar vara farligt att träna biceps :). Skämt åsido så känns det ingenting och hade jag inte varit helt blå så hade jag inte ens märkt det. 
 
Ha en fin Fredag kära vänner! 
 
// Dan
 
Dagens runda. En löptur i regn runt Tibble och Kungsängens IP. 
 
 
Hyfsat blåmärke. 
 
 
 

Torsdag

Hej, 
 
Torsdag idag och nu väntar lite långledigt. Har känt mig oerhört trött de senaste dagarna så den här ledigheten kommer väldigt lägligt. Men trots att det är ledigt från jobbet så är det som vanligt massor av saker som händer för vår del. I Tisdags var det avslutning för Elias på Ju-jutsun och det innebar graderingstest. Eftersom det är första terminen för Elias på Ju-jutsu så startade han med vitt bälte. Nu skulle han kunna ett antal tekniker för att uppgradera och det klarade han galant! Elias har, till skillnad från sina bröder, aldrig varit en bollsport-kille så det här är något som passar honom perfekt. Det syns verkligen att han trivs och det gör mig glad. 
Elias efter testet. Diplom och nytt bälte. 
 
Igår hade vi besök på jobbet av en representant från en av våra leverantörer från Belgien. Man blir ganska trött i huvudet av möten av det här slaget och man får försöka briljera med sin engelska så gott man kan. På kvällen var det fotbollsträning för Isac och både jag och Vic åkte ner till IP. Herregud vad kallt det var! Det kändes helt overkligt att jag i Lördags satt och brände mig i solen under Isacs match för att denna gången darra som ett asplöv och bli helt vit om fingrarna. 
 
Idag inledde jag och Vic dagen med att ta oss till gymmet i Kallhäll. Det blev en knapp timme och idag körde jag rygg och triceps. Det känns riktigt härligt att vara inne i träningen och att man märker av utveckling hela tiden. Jag kombinerar min träning för att träna hela kroppen och jag alternerar mellan ren styrketräning, löpning och styrkeövningar från #15medpaolo. Den sistnämndas övningar är bra för man tränar alltid bara med sin kropp som redskap. Det innebär att man inte behöver ta sig till gymmet då man lika gärna kan köra hemma. Själva tävlingen från #15medpaolo är avslutad men jag fortsätter att köra övningarna. När man kombinerar dessa tre träningsformer blir man både uthållig, stark och smidig och det är precis det jag vill få ut av min träning. 
 
Just nu är det lite vila efter träningen och snart ska jag sätta igång och klippa gräset, röja i förrådet och åka en vända (eller fler) till tippen med allt skräp. Ikväll tänkte jag ta mig ut och springa och efter det blir det grillning igen :).
 
I morgon Fredag ska Samuel åka med en kompis till hans landställe i Dalarna. Han hänger ofta med 2 killar som är riktigt sportiga och det passar honom. I slutet av Juni ska dem åka till Dalarna igen för att vara med i en turnering där man spelar bandy med inlines. Alla 3 är sjukt duktiga på det så det passar dem bra. Tävlingen hålls i Gagnef. 
 
På Lördag ska Vic ta med sig Isac och Wilmer och åka till Köpings-yran. Då blir det bara jag och Elias hemma som det ser ut. På Lördag har Elias grupp i Ju-jutsu avslutningsfest i Hällkana i Bro. Där ska det grillas och spelas fotboll och brännboll bl a. Det tycker han ska bli jättekul. Vi får hoppas att vädret är med oss bara!
 
På Måndag är det sista matchen på Friends Arena innan det blir uppehåll för VM i Brasilien. AIK möter Brommapojkarna och hela Isacs lag ska gå då dem fått gratisbiljetter. Vi har iofs årskort men jag och Isac kommer att gå med fotbollslaget. Det blir trevligt med lite nytt sällskap. 
 
Nu är det dags att ta tag i sysslorna. 
 
Ha en fin Torsdag! 
 
/ / Dan