Helgen som försvann

Hej, 
 
Vart tar dagarna vägen? Det känns som att jag precis åkte hem från jobbet och nu är det redan Söndagskväll. Helgen har i vanlig ordning varit galet hektisk och just nu börjar det kännas i kroppen. Känner mig stirrig, stressad och fullständigt otillräcklig. 
 
I Fredags var det först jobb till kl 3. Därefter var det raka vägen till Jakobsberg där klipptid väntade kl 15.30. Efter det åkte jag till Kallhäll och hämtade min pappa som skulle följa med och hämta upp en soffa som vi skulle köpa åt Elias i födelsedagspresent. Den hämtades i Gröndal och har man lite vana av att köra bil i Stockholm så vet man hur trafiken ser ut på Fredagar in mot stan. Helt galen!!! Men efter mycket om och men så hämtade vi soffan och fick hem den under kvällskvisten. Trots att Elias fyller idag(Söndag) så fick han den redan i Fredags. Den gjorde sig bra i hans nya rum och han blev nöjd och glad. När jag kom hem så bytte jag och Vic varandra då hon åkte till jobbet. 
 
I går Lördag var det tidig uppstigning då det väntade en heldag hockey. Vi åkte ifrån Kungsängen vid 8.15 för första anhalt Väsby. Samling kl 9.00 för match mot Väsby Hockey. Det slutade tyvärr inget vidare då Väsby vann med hela 7-1. Det var lite deppigt men det var bara att peppa grabbarna och få dem att se framåt. Efter Väsby gick färden vidare mot Uppsala för lite lunch. Vi åkte till Gränby Centrum i norra delen av Uppsala där vi lunchade och kollade lite i affärer. Kl 14.30 var det samling i Gränby Ishall( eller Metallåtervinning Arena som den numera heter). Herregud! Vem kommer på dessa namn? Barnen fick bekanta sig lite med de kommande motståndarna Almtuna innan vi gemensamt tittade på första perioden mellan Almtuna och Karlskoga. Efter ismaskinen spolat klart isen väntade dagens höjdpunkt, maskotmatch mot Almtuna. Den matchen slutade 2-2 och barnen tyckte det var roligt att spela inför publik och få sina namn uppropade av speakern. Matchen var slut strax efter kl 6 och vi kom hem vid 19.30 ungefär. Precis som på Fredagen så bytte jag och Vic av varandra då hon åkte till jobbet när vi kom hem. Själv däckade jag fullständigt i soffan vid 20.30.
 
Idag Söndag fyllde vår älskade Elias 13 år och när Vic kom hem i morse så sjöng vi för honom och fixade frukost på sängen. Tänk att vi nu har 2 tonåringar i familjen! Kl 11.00 idag var det premiär för Kungsängens IP och isen de fixat där. Jag, Samuel, Isac och Wilmer åkte självklart dit och vi blev kvar i ca 2 timmar. Det är perfekt för Isac och Wilmer att träna på skridskoåkningen och jag fick nästan dra hem Wilmer efter 2 timmar. Väl hemma var det bara att börja fixa inför kalaset som vi skulle ha för Elias med start kl 16. Det var min släkt som kom och det var som vanligt lite fika och trevligt umgänge under kvällen. Strax efter kl 7 tog jag på mig joggingkläderna och gav mig ut i kylan. Idag var det fruktansvärt tungt men jag kom på att jag knappt hade ätit något underdagen och det är såklart inte speciellt bra. De 2 timmarna på IP satte säkert också sina spår. I skrivande stund har alla barnen gått och lagt sig och det är bara jag uppe. Vic åkte till jobbet strax innan kl 8.
 
Annars är det väl sådär just nu. Mycket jobbiga tankar som snurrar i huvudet. Jag försöker slå bort dem så gott jag kan men de ligger där och lurpassar mest hela tiden. Det är mycket både privat och på jobbet just nu och det finns liksom ingen tid att släpa efter. Jag känner att ett enormt ansvar vilar på mina axlar just nu och jag försöker vara så stark jag någonsin kan. När man har så jäkla mycket att tänka på och att utföra på jobbet behöver man hitta stunder för vila och eftertanke. Men hur lätt är det när livet ser ut som det gör?! Man kan inte mer än kämpa och det gör jag men känslan av att det aldrig är tillräckligt är emellanåt väldigt betungande. 
 
Nu ska jag lyssna på lite avkopplande musik innan jag somnar. Hoppas att det kan hålla de mörka tankarna på avstånd ett tag i alla fall. 
 
// Dan 
 
Förberedelser för match i Vilundahallen i Väsby.
 
Maskotmatchen i Gränb... förlåt. Metallåtervinning Arena. 
 
Glada gänget som spelade i Uppsala. 
 
Från Idag på Kungsängens IP. Isac var sur och ville inte vara med på bild.