Fredag kväll

Hallå, 
 
Då var ytterligare en hektisk arbetsvecka slut för denna gång och framför mig har jag en helg med... ännu mer arbete. Nåja... jag är rätt luttrad vid det här laget och det är som vanligt bara att bita ihop och fortsätta kämpa. Det är ett evigt pusslande för att få vardagen och arbetsveckorna att gå ihop men på något märkligt sätt så får jag till slut ihop det.
 
Idag planerade jag ihop det sista inför nästa vecka och det blir Göteborg Tisdag till Fredag. Jag hade visst ett möte inplanerat med en reklamfirma på Tisdag så jag fick pussla om lite för att få ihop allt men det löste sig till slut. Det blir avfärd till Göteborg efter kl 14 på Tisdag så det blir en rejält mastig dag med andra ord då jag har dryga 45 mil enkel resa. Jag har även fått ihop all planering inför en resa till München där en stor byggmässa går av stapeln i Januari. Jag håller även på att försöka planera in en resa till Norrland och den vetetusan hur jag ska få ihop men när man är van att trolla med knäna så lyckas man till slut. Jag har även fått ihop så att vi ska medverka på en industrimässa i Borås i Februari och där krävs en hel del förberedelser. Det lutar även åt en resa till England framöver så det är en del att stå i minst sagt. Mitt liv består just nu av ett evigt planerande då jag måste få ihop ett oerhört hektiskt arbete med ett privatliv som är minst lika hektiskt.
 
Privatlivet ja... i och med att det är helg så är det full rulle med aktiviteter i helgen. I morgon väntar dubbelpass med hockey för Isac och Wilmer och efter det blir det en tripp till IKEA för att kolla in en garderob till Elias rum. På Söndag väntar fotbollsträning för Isac  och dans för Samuel. Det är något hela tiden varje dag men det är en del av livet med 4 grabbar. Jag måste även få på vinterdäcken på Vics bil i helgen. I Onsdags var jag och besiktigade bilen och lite orolig var jag allt att den skulle få något nedslag men den överlevde! En jäkla tur det då vi är helt beroende av 2 bilar med det hektiska schemat vi har. 
 
Nu ska jag passa på att njuta lite och kolla på en film med Elias. Ikväll blir det den här som gäller. 
 
Sov sött och på återseende! 
 
// Dan