Lugn Tisdag

Hej, 
 
Det är inte ofta man får lov att säga det men ikväll blir det en lugn kväll. Det blir ingen körning till Elias Ju-jutsu då min bror tar hand om det ikväll. Det känns som rena lyxen att inte ha något bokat en vardagskväll. Istället unnar jag mig ett varmt bad och bara låter tystnaden råda. Härligt! 
 
Idag har jag känt mig allmänt seg och orkeslös. Jag är i vanliga fall väldigt driven av mig och ser alltid till att starta igång nya arbetsprojekt om det inte är tillräcklig fart på verksamheten. Men idag har jag inte alls känt den där gnistan som borde finnas där. Det är väl iofs helt ok att ha såna dagar ibland också och med tanke på hur fullspäckade mina dagar är så är det nog inte så konstigt att man ibland får en liten svacka. 
 
Ikväll tänkte jag ta och kolla på Karlskrona -AIK i Hockeyallsvenskan. AIK har fortfarande inte tagit en 3-poängare och nu är det banne mig på tiden. Det som gör det hela ännu roligare är att min arbetskollega Robin dömer den matchen. Jag fick precis ett sms från honom där han hade fått förhållningsregler kring hur han skulle hantera en situation med tändande av pyroteknik. Undrar varför han får såna regler när just AIK spelar? Haha...
 
Nu är det dags att fortsätta njuta av tystnaden och sen blir det middag bestående av Taco. På en Tisdag!☺
 
På återseende! 
 
/ /  Dan 
 
 

Tisdagsmorgon

God morgon, 
 
Då var nästa arbetsdag här och idag är det tillbaka till morgonrutinerna igen. Elias och Wilmer har sovmorgon så i och för sig var det bara Samuel och Isac som jag var tvungen att få liv i men det kan vara nog så svårt. Idag blir det en heldag i Bålsta som gäller och skrivbordet är i vanlig ordning fyllt med arbetsuppgifter. Det var en märklig känsla att vara tillbaka i Järfälla igår och se det tomma lagret. Jag har trots allt jobbat där i drygt 13 år så man är inte helt oberörd av den här flytten. 
 
Jag har en envis hosta som inte vill försvinna och det känns frustrerande då jag vill köra hårt med min träning. I Söndags tog jag en löprunda medan Samuel var på dansen och det kändes helt okej men på kvällen och natten hostade jag så jag höll på att spy. Igår medan Isac tränade fotboll så tog jag en promenad på en dryg timme istället och det var rätt skönt. Jag hann tillbaka till IP för att se den sista halvtimmen av träningen och det vet jag att Isac uppskattar. 
 
Nu är det dags att ta medicinen och fräscha till mig innan jag ska köra Isac till skolan och sen ta mig vidare till Bålsta.
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Solnedgång över Lillsjön under min promenad under gårdagskvällen. 

Ny vecka

God morgon, 
 
Då var det Måndagsmorgon och en ny vecka med nya utmaningar står framför mig. Som vanligt är det rakt in i hetluften som gäller och det blir en fullspäckad vecka. Idag kommer jag förmodligen åka in till kontoret i Veddesta strax innan lunch då jag behövs där. Som det ser ut just nu så väntar ingen resa då vi har manfall på personalsidan denna vecka och då får det bli kontorstjänst.
 
Ikväll är det fotbollsträning för Isac mellan 18 och 19.30 och efter det är det bara att åka hem och ta hand om hemmet och barnen. Det blir inte så mycket tid över till annat i veckorna då vi har fullt upp varenda dag. Nu till helgen börjar Isac och Wilmer i Järfälla HC:s hockeyskola också så framöver kommer det bli om möjligt ännu mer skjutsande. På Lördag ska vi även hinna med att åka till Solmyra för att fira Vics mammas sambo Micke som fyllt 50. 
 
Nu har vi även spikat ett datum för att gå och titta på teatern Kom igen Charlie med Robert Gustafsson. Det var inte helt enkelt att hitta ett datum där det fanns plats och samtidigt passade både oss och våra vänner Dennis och Anneli. Det blev till slut den 5:e December och nu är det i alla fall bokat och klart. Vi hade först siktat på den 25:e Oktober men det fanns tyvärr inga bra biljetter kvar till det datumet. Vi har istället bestämt att vi ska gå ut den dagen istället och göra Stockholm osäkert. Det lutar åt att vi ska till Golden Hits och det ser vi alla fram emot! 
 
Det börjar visst bli dags att åka till jobbet. Klockan är nästan 7.50 och jag börjar kl 8. Barnen har studiedag idag så jag har för omväxlings skull bara mig själv att ta hand om. Dessutom har jag bara 10 minuter till kontoret i Bålsta så det är lugnt. 
 
Ta hand om er! 
 
/ / Dan
 
Bjuder på en härlig bild från i Lördags från ett soldränkt Roslagen med 2 härliga barn 😎.