Lugn Tisdag

Hej, 
 
Det är inte ofta man får lov att säga det men ikväll blir det en lugn kväll. Det blir ingen körning till Elias Ju-jutsu då min bror tar hand om det ikväll. Det känns som rena lyxen att inte ha något bokat en vardagskväll. Istället unnar jag mig ett varmt bad och bara låter tystnaden råda. Härligt! 
 
Idag har jag känt mig allmänt seg och orkeslös. Jag är i vanliga fall väldigt driven av mig och ser alltid till att starta igång nya arbetsprojekt om det inte är tillräcklig fart på verksamheten. Men idag har jag inte alls känt den där gnistan som borde finnas där. Det är väl iofs helt ok att ha såna dagar ibland också och med tanke på hur fullspäckade mina dagar är så är det nog inte så konstigt att man ibland får en liten svacka. 
 
Ikväll tänkte jag ta och kolla på Karlskrona -AIK i Hockeyallsvenskan. AIK har fortfarande inte tagit en 3-poängare och nu är det banne mig på tiden. Det som gör det hela ännu roligare är att min arbetskollega Robin dömer den matchen. Jag fick precis ett sms från honom där han hade fått förhållningsregler kring hur han skulle hantera en situation med tändande av pyroteknik. Undrar varför han får såna regler när just AIK spelar? Haha...
 
Nu är det dags att fortsätta njuta av tystnaden och sen blir det middag bestående av Taco. På en Tisdag!☺
 
På återseende! 
 
/ /  Dan