Torsdag

Hej, 
 
Snart slut på arbetsveckan och den här veckan går väl inte till historien som den mest produktiva för min del. Det känns som att det har varit soppatorsk och det har inte funnits tillräckligt med energi för att få ur mig det jag borde. Det är som sagt mycket som snurrar i huvudet just nu och det är såklart orsaken till att jag känner som jag gör. 
 
Under kvällen skulle jag i vanlig ordning skjutsa Elias till Ju-Jutsun och då hade jag tänkt att återigen ge mig ut och springa. Jag kände redan innan jag gav mig iväg att det var något som inte stämde och när jag hade kommit halvvägs så var det som att jag knappt fick luft. Jag var tvungen att börja gå och trots att det alltid känns som ett nederlag att börja gå så vågade jag inte ta några risker. Dessutom så började det tokhagla och det var så det gjorde ont att få haglet på sig. När jag kom tillbaka så kände jag inte av andningssvårigheterna längre men jag tror att jag ändå tog ett klokt beslut.
 
Idag var det besök på dietistkliniken på Karolinska som gällde. Vi gick igenom mina matvanor och jag fick lite råd och direktiv som jag ska följa. Jag ska undvika större mängder proteinrik mat framöver och det innebär att jag får dra ner på mjölk, ost, fågel, kött och fisk. Jag kan fortfarande äta och dricka men jag måste vara mer medveten om vad jag får äta och inte äta. 
 
I helgen börjar S:t Erikscupen i fotboll för Isac och Wilmer samt att det är sista rycket med hockeyn så det är full fart på den fronten plus lite till. På Söndag är det match mellan föräldrarna och barnen i hockey och det ska bli kul. Eller kul... Wilmer har sagt att han är orolig för mig för att han är rädd att jag ska göra illa mig. Det känns skönt att min son har förtroende för mina hockeykunskaper!
 
Nästa helg är det dags för något som jag och Vic har längtat efter länge. Vi ska vara barnfria och sova på hotell i stan hela helgen. Det blir 2 nätter på 5-stjärniga Sheraton Hotel och gissa om det ska bli skönt! På Lördagen ska vi se Viva la pop med Orup på Hamburger Börs och det ska bli kul. Eventuellt blir det att besök på Gröna lund på dagen men det är inget vi har bestämt till 100%. Det blir lite shopping och annat också och jag känner att vi verkligen är värda det här med tanke på hur mycket det är runt oss just nu. 
 
Nu blir det lite tv-tittande i min ensamhet då barnen har lagt sig och Vic jobbar. 
 
På återseende! 
 
// Dan
 
Sheraton Hotell
 
Nästa Lördag är det dags!