Måndag

Hej, 
 
Då var en ny vecka igång och den har börjat på ett bra sätt. Arbetsdagen har flutit på bra och det har varit en hel del att ta tag i efter förra veckans mässa och nästa vecka väntar ett marknadsmöte som jag ska förbereda. Det mötet kommer hållas på Onsdagen och efter det blir det en helkväll på Gröna Lund med 5-kamp, åkattraktioner och god middag. Det tror jag kommer bli trevligt. Vi får hoppas att vi har vädret på vår sida också! 
 
I och med att skolorna dragit igång innebär det att alla aktiviteter också är igång. Efter jobbet idag var det bara raka vägen hem och få med sig Isac till Kungsängens IP där han nu har träning. Själv passade jag på att ta mig en löprunda och känslan var mycket god. Dryga 7km blev det och det får betraktas som ett gott dagsverke. Efter detta är det bara att åka hem och laga middag och se till att barnen får sina läxor gjorda. Under veckan är det 2-3 aktiviteter varje dag så det är ett väldans pusslande för att få ihop allt. På Onsdag ska jag återigen till njurmedicin för att träffa läkare och vi får se vad det är för information som gäller denna gång. Det bara snurrar i huvudet av allt som händer just nu men det är bara att ta det som det kommer. 
 
På Fredag ska jag och Vic till Gröna Lund och kolla på Magnus Uggla. Det blir 2 besök på Grönan på en vecka men det är bara trevligt! Barnen får vara hemma under tiden men det funkar bra med 2 tonåringar som barnvakter. Hoppas jag!
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
En ok runda medan Isac tränar fotboll.