Måndag

Hej, 
 
Då var en ny vecka igång och den har börjat på ett bra sätt. Arbetsdagen har flutit på bra och det har varit en hel del att ta tag i efter förra veckans mässa och nästa vecka väntar ett marknadsmöte som jag ska förbereda. Det mötet kommer hållas på Onsdagen och efter det blir det en helkväll på Gröna Lund med 5-kamp, åkattraktioner och god middag. Det tror jag kommer bli trevligt. Vi får hoppas att vi har vädret på vår sida också! 
 
I och med att skolorna dragit igång innebär det att alla aktiviteter också är igång. Efter jobbet idag var det bara raka vägen hem och få med sig Isac till Kungsängens IP där han nu har träning. Själv passade jag på att ta mig en löprunda och känslan var mycket god. Dryga 7km blev det och det får betraktas som ett gott dagsverke. Efter detta är det bara att åka hem och laga middag och se till att barnen får sina läxor gjorda. Under veckan är det 2-3 aktiviteter varje dag så det är ett väldans pusslande för att få ihop allt. På Onsdag ska jag återigen till njurmedicin för att träffa läkare och vi får se vad det är för information som gäller denna gång. Det bara snurrar i huvudet av allt som händer just nu men det är bara att ta det som det kommer. 
 
På Fredag ska jag och Vic till Gröna Lund och kolla på Magnus Uggla. Det blir 2 besök på Grönan på en vecka men det är bara trevligt! Barnen får vara hemma under tiden men det funkar bra med 2 tonåringar som barnvakter. Hoppas jag!
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
En ok runda medan Isac tränar fotboll. 

Lördag

Hej, 
 
Då börjar det bli dags att summera Lördagen. Det har egentligen inte hänt så värst mycket idag utan man kan nog sammanfatta denna dag som en återhämtningsdag. Kl 11 hade Isac fotbollsmatch och idag var det BP som stod för motståndet. Siffrorna skrevs till solklara 6-1 för Kungsängen och i ärlighetens namn borde nog siffrorna varit större. Isac var som vanligt stabil i målet och tog det han skulle. Efter matchen stannade Isac kvar i Kungsängen då han följde med sin kompis Lukas hem. Själv åkte jag hem och fixade lite lunch och därefter har jag bara tagit det lugnt. Elias är i Göteborg under helgen med min bror och hans familj och de skulle gå på Liseberg idag. Vic jobbar samtliga nätter denna helg så hon har sovit under dagen.
 
I morgon väntar som sagt Fotbollens dag på Kungsängens IP med start kl 13. Det blir matcher och aktiviteter och under kvällen ska Isac vara bollkalle när Kungsängens A-Lag spelar match. Jag kommer tyvärr missa den hyperviktiga matchen mellan AIK och Åtvidaberg men jag får kolla på den i efterhand när jag kommer hem från Kungsängen. Vinst i morgon och jag tror banne mig att jag kommer börja tro på guld i år!
 
Nu blir det ryggläge I soffan. Det är nog en stor risk att jag somnar här. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Fint väder var det under dagens match på Kungsängens IP. 

Hemma igen!

Hej, 
 
Då var man hemma i sköna Kungs.... Barkarby var det visst! Oj vad jag längtar tills vi får flytta in i vårt nya hus men just nu känns det som en evighet innan det är klart. Jag var uppe i förra veckan och inspekterade men det enda man såg var att de inlett arbetet med grunden. Nåja. .. det är bättre än ingenting i alla fall. 
 
Som sagt, hemma igen efter veckans äventyr i Sundsvall. Jag kom hem vid 15.30 ungefär och då möttes jag av (förutom min underbara familj) blommor och present. Jag fick en kväll på Norra Brunn med 3-rätters middag och stand-up komedi. Helt suveränt! Jag älskar verkligen att gå ut i vår fantastiska huvudstad och Norra brunn har jag trånat efter en tid. Jag och Vic hade planer på att gå dit i början av sommaren med Samme och Elias men av olika skäl rann det ut i sanden. Det ska bli riktigt roligt hursomhelst. När Vic fyllde år så köpte jag en kryssning för oss med Birka så nu har man väldigt mycket att se fram emot under hösten. Det kan verkligen behövas nu när andra tråkiga saker händer runt mig med mental ohälsa och försämringen av njurfunktionen. 
 
I helgen blir det fotboll för hela slanten. I morgon har Isac match mot BP på Kungsängens IP och på Söndag är det Fotbollens dag på Kungsängens IP med matcher, aktiviteter och självklart en massa jobb för oss föräldrar. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Fina blommor och present från min älskade familj ❤❤❤