Så nära...

... men ändå så långt i från. Lite över 2 månader kvar. 
 
// Dan 
 
 

God morgon Måndag

God morgon, 
 
Då vaknar man upp till en ny vecka och här hemma är endast jag vaken. Grabbarna har nu påbörjat sitt jullov och Vic laddar inför ett jobbpass nu i natt. Nu är det endast 3 dagar kvar till julafton men känslan är att det lika gärna kunde ha varit en dag i April. 
 
Igår blev det som sagt en utflykt till Kungsängens IP och tanken var att vi skulle spela fotboll och åka skridskor. Skridskobanan var i och för sig öppen men med 14 grader i luften så var det mest vatten. Vi hoppade över skridskoåkningen och Isac och Wilmer spelade enbart fotboll. Själv trotsade jag fysikens alla lagar och testade på att springa på banan på idrottsplatsen. Jag tog det väldigt lugnt och jag sprang endast ca 3km. Under själva löpningen kändes det helt ok men under eftermiddagen och kvällen har jag haft det väldigt jobbigt med benen. Det känns att musklerna inte är vad de borde vara så det klokaste är nog att fortsättningsvis hålla sig till styrketräningen. Problemet är att jag saknar löpningen så förbannat mycket! 
 
Under resten av dagen så hände inte så värst mycket. Det känns märkligt att inte skjutsa barn till aktiviteter men jag får nog igen den dosen i Januari igen. Isac och Wilmer ville åka hem till Robban och Marika (min bror och hans fru ) och jag vet inte vad som hände när de sov över där men nu vill dem åka dit mest hela tiden. Nu blev det så att de åkte hem till mina föräldrar istället då de tydligen inte ville vara hemma. 
 
Det får bli allt för denna gång. Jag hoppas ni får en fin dag och en bra start på veckan! 
 
/ / Dan 
 
Isen på Kungsängens IP var inte i bästa skick i vårvärmen. 
 
2 glada killar spelar fotboll på Kungsängens IP. 
 
Man kan inte tro att det är December. Skulle lika gärna kunna vara en dålig sommardag. 

Söndagmorgon

God morgon, 
 
Äntligen en morgon utan måsten men inte kan jag väl sova för det inte. Det känns inte som om det är December precis då det är 11 grader ute och inte minsta antydan till snö. Personligen så är jag inte speciellt förtjust i snö men för barnens skull vore det trevligt. Lite snö kan det i och för sig få komma på julafton för stämningens skull. 
 
Igår var vi som sagt i Childhood-hallen på Lidingö för match och det slutade bra. Vinst med 6-4 och Wilmer skrev in sig i målprotokollet med 2 fullträffar. Deras lag hade bara 1 avbytare så orken tröt ordentligt mot slutet men det var inte så konstigt. Efter utflykten till Lidingö så blev det en shoppingrunda för Vic och mig för att inhandla de sista julklapparna. Nu är vi nästan klara med allt och det känns skönt. En fördel med att vi nu bor i Barkarbystaden är att vi har nära till alla affärer då vi bor mitt i handelsområdet. 
 
Resten av dagen blev lugn och min jobbiga trötthet gjorde sig återigen påmind. Jag tror att det jag känner av nu är symptom från njursvikten och det är inte så roligt. Jag försöker verkligen att kämpa emot så mycket jag kan men det är inte helt enkelt alla gånger. När vi nu snart påbörjar ett nytt år tänkte jag investera mig ett gymkort på Fitness 24-7 då vi bor grannar med ett sådant gym här i Barkarby. Dessutom har dem ett gym i Bålsta Centrum och då kan jag även köra på lunchen. Jag tror fortfarande på att livet blir vad man gör det till så mitt ledord är fortfarande Kämpa! 
 
Natten som passerat har Vic jobbat extra så jag tänkte ta med mig Isac och Wilmer på en dagsutflykt till Kungsängens IP så hon får sova. Sedan ca 1 månad tillbaka finns det is där så vi kan både spela fotboll och åka skridskor / spela hockey. Det är bara att ta med sig kläder för båda aktiviteterna och 1 termos med varm oboy. Skönt att komma ut och röra på sig. Jag får passa på att göra det så länge kroppen orkar. 
 
Ha en fin Söndag! 
 
/ / Dan 
 
Glada miner efter gårdagens vinst! Wilmer näst längst till höger.