Lördag

Hej, 
 
Då var det helg och här händer det som vanligt lite av varje. I vanlig ordning vaknade jag tidigt och var uppe och plockade lite i huset som just nu är en enda stor röra. Nåja... det blir bättre snart hoppas jag. Efter frukost och lite tv-tittande så åkte jag till gymmet medan Vic åkte till IKEA. Att åka till IKEA en Lördag efter löning tyckte inte jag lät som någon bra idé så Vic fick åka själv medan jag tränade. På gymmet blev det ett sånt där riktigt grispass som man kan köra när man känner sig riktigt taggad. Från att ha känt mig omotiverad ett tag så har det vänt totalt och både styrketräningen och löpningen känns bättre än på länge. Jag försöker köra varannan dag löpning och varannan dag styrketräning och det får man betalt för. Tanken är att köra 4 dagar och sen vila 1 dag och det schemat känns helt ok. Idag blev det strax över 1 timme inklusive uppvärmningen på cross-trainern och det är perfekt. Efter gymmet åkte jag förbi Byggmax här i Kungsängen och inhandlade lite taklister som jag ska få upp i Elias rum. 
 
Igår blev det som sagt middag med bästa familjen och vi landade till slut på Olearys i Kista. Vi hade ju först tänkt oss Jensens Böfhus i stan men efter lite överläggning blev det till slut Kista. Det blev en trevlig kväll med mycket god mat och alla blev nöjda och glada. Vi var inte hemma så sent och det var rätt skönt. Som vanligt så somnade både jag och Vic till en film och det känns som att det börjar bli en vana. Det är väl ålderstecken om inte annat ☺.
 
Nu är det dags att få i sig lite lunch innan vi tar tag i resten av Lördagen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Middagen avslutades med en smarrig chokladshake. Det var man väl värd! 

God morgon Fredag

God morgon, 
 
Värst vad jag vaknar tidigt nu för tiden. I går vaknade jag kl 5 och idag vaknade jag 5.30 och kan inte somna om. Både igår och idag vaknar jag med huvudvärk och ett besvärligt susande i öronen. Huvuvärken brukar släppa när jag dricker mitt morgonkaffe och jag hoppas att det blir likadant idag. 
 
I Onsdags var jag åter på jobbet igen och som vanligt har jag haft jobb upp över öronen. Den här veckan är det ganska lugnt på telefon och kunder i stort pga sportlov men jobb har man skaffat sig efter förra veckans mässa i Borås samt att det väntar Öppet hus med en kund i Partille på Tisdag. Det är alltid något på gång men det är ju så jag ska jobba. 
 
Igår var det en speciell dag då Samuel fyllde 15 år. Vi firade honom inom familjen med god mat och tårta under kvällen. Jag brukar inte vara någon storätare av tårta men igår åt jag lite väl mycket. .. urk! Han fick i alla fall en ny tv av oss och det blev en 40-tums smart-tv. Vi hade egentligen tänkt att vänta med det tills vi flyttar in i det nya huset men nu blev det så ändå. Samuel själv har varit sjuk i veckan med halsont och feber men det är på bättringsvägen nu. 
 
Idag ska vi ut och äta middag hela familjen. Det är inte så ofta det blir så men vi tänkte göra det nu när Samuel har fyllt 15 år. Vi har dividerat fram och tillbaka vart vi ska gå och det är inte helt enkelt när man bor i närheten av Stockholm då det finns alldeles för mycket att välja på. Dessutom så ska det ju vara något som alla gillar och med vår oerhört kräsna Isac är det väldigt knepigt. Det lutar åt att vi tar Jensens Böfhus då de erbjuder bra barnmenyer. Hursomhelst så ska det bli väldigt trevligt! 
 
Med tanke på allt resande och hur mycket jag jobbat den senaste tiden så längtar jag enormt mycket till den sista helgen i April. Efter alla resor och hotellnätter så har jag skrapat ihop 2 frinätter på hotell och nu har jag bokat in mig och Vic på Sheraton Hotel i Stockholm hela den helgen. Det blev ett Superior-rum och gissa om det ska bli härligt. Bara koppla av och ha det trevligt hela helgen. På Lördagskvällen ska vi se Orups krogshow Viva la pop på Hamburger Börs och på dagen funderar vi på att gå på Gröna Lund om vädret tillåter. Den dagen är öppningsdagen på Grönan och det var bra tajming ☺. 
 
I helgen som kommer blir det lite allt möjligt som händer. Ikväll ska vi som sagt ut på stan och äta middag och på Lördag ska jag fortsätta fixa lite här hemma. På kvällen funderar jag och Samuel på att se Taken 3 på bio. Underbart att man nu kan se vilka filmer som helst när jag har en 15-åring. På Söndag är det en heldag hockey i Tumba som gäller. Vi ska samlas i ishallen i Tumba kl 07.35 på Söndagsmorgonen och det känns ju kul. Vi måste åka runt 6.45 hemifrån alltså. Underbart med hockey! Det är matcher fram till kl 15 mot AIK, Almtuna, Tumba, Nynäshamn och Tyresö. Full fart hela dagen alltså. 
 
Nu är det dags att äta lite frukost. Det känns tomt och konstigt att sitta själv vid frukostbordet då jag alltid tar hand om skolbarnen i vanlig fall. Nåja... nästa vecka är det slut på lovet och tillbaka i rutinerna igen. Å andra sidan är jag i Göteborg Måndag-Onsdag. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Samuel 15 år i går. Hipp hipp hurra! 

Grå Måndag

Det är visserligen både skönt och välbehövligt att ladda batterierna ett par dagar på landet under sportlovsveckan men längtar oerhört efter sommaren! 
 
 
// Dan