Kämpar vidare...

Hej, 
 
Ja, helgen är här och med den kommer pusslandet. I morse var jag ordentligt trött då jag vaknade vid 3 i natt och kunde inte somna om. Ibland känns det som att hela världens problem vilar på mina axlar och det är helt upp till mig att lösa dem. I natt snurrade tankarna lite mer än vanligt och det var nog den största anledningen till att jag inte kunde somna om. Strax efter kl 9 var det dags att åka till Järfälla ishall och med tanke på hur mycket det hade snöat så var det inget roligt väglag att ge sig iväg på. Det var bara snömodd och man slirade mest hela tiden. Vi kom till ishallen vid 9.45 och det blev lite stressigt då barnen skulle vara på isen kl 10.00. Både Isac och Wilmer har blivit jätteduktiga på att få på sig alla skydd själva och det enda jag behöver hjälpa dem med är att dra åt snörena på skridskorna. Wilmer körde bägge timmarna medan Isac klev av efter första timmen. Isac har tyvärr inte samma träningsvilja som Wilmer men jag försöker pusha honom så gott jag kan. 
 
Efter hockeyn åkte vi raka vägen till gymmet i Kallhäll. Isac och Wilmer satt i myshörnan där de kollade på film medan jag rev av ett styrkepass bestående av axlar, rygg och triceps. Jag körde nog lite hårdare än vad jag borde gjort och jag kommer känna av detta i morgon. Efter träningen blev det en tur till affären och sen var det äntligen dags att åka hem igen där hushållsbestyr stod på schemat. Nu under kvällen har det varit lugnt och det är nog bäst att somna i tid då det är samling i Kallhälls ishall kl 8.15 i morgon bitti. 
 
Ha en bra fortsättning på helgen! 
 
/ / Dan 
 
Från dagens träning i Järfälla ishall. 

Back on track!

Hej, 
 
Usch va snabbt det går att komma ur form. Nu är det över 3 veckor sedan jag var ute och sprang senast men idag tog jag mig i kragen och fick ihop en rätt skaplig runda. 6,9km stannade distansen på och som helhet får man beteckna detta som en klart godkänd runda. Backen upp från Gröna Dalen sög ordentligt på slutet men så ska det ju vara. Efteråt känner man att man definitivt inte är 20 år längre då det stramar både här och där och stretchingen tar lika lång tid som själva träningen. 
 
Annars har jag varit väldigt trött idag. Har inte haft samma energi och driv som jag brukar ha men såna dagar får man acceptera ibland. Idag var det fortsatta förberedelser inför marknadsmötet på Måndag som gällde samt förberedelser inför norrlandsresan Tisdag till Fredag. Det är med blandade känslor man åker iväg då det känns som att familjelivet blir eftersatt. Vic jobbar natt hela helgen och när hon kliver av i början av nästa vecka så åker jag iväg på långresa. Vi kommer i och för sig ta igen det senare då vi bestämt att unna oss en hel helg i Stockholm i April. Då väntar hotellvistelse samt att vi ska gå och titta på Orups krogshow på Hamburger Börs. Eftersom jag är ute och far så pass mycket och samlar hotellnätter så blir det några frinätter som vi ska utnyttja. Det är vi banne mig värda med tanke på hur vår vardag ser ut! 
 
Nu är det klart med vilken mäklare som ska ta hand om försäljningen av vårt radhus. Vi anlitade den mäklaren som sålt för de högsta beloppen här i vårt område och efter att hon var här i Måndags och presenterade sitt upplägg så kändes det självklart att anlita henne. Trots att känslan är god så finns det naturligtvis inga garantier för någonting. Det handlar trots allt om att ha lite tur också. 
 
I morgon börjar helgen på riktigt och det innebär som vanligt skjutsande till träningar för barnen. I morgon är det dubbla pass hockey i Järfälla ishall och på Lördag är det "vanlig" isträning i Kallhälls ishall med samling 8.15. Vem sa att helger var till för att få sova? 
 
Nu är det dags att börja med middagen och självklart så det taco som står på menyn. Vi vill så gärna vara unika i vår familj ☺☺☺.
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Dagens löprunda. Ingen tid man blir imponerad av direkt men nu är jag igång igen 💪💪💪.

Stolt pappa!

Hej, 
 
Idag var en en stolt dag då Isac fick kliva in på Hovet i pausen mellan Djurgården och Luleå. Han var lite pirrig innan matchen men han fixade det galant! Kul att vi fick möjlighet att göra lite reklam för Järfälla HC också! Själva huvudmatchen kan vi strunta i tycker jag. Det roliga var att AIK Hockey sprattlade till och besegrade Timrå på bortaplan när man totalt tappat hoppet. 
 
Nu säger jag godnatt och på återseende! 
 
/ / Dan 
 
Samling i Globen Centrum innan matchen. Isac är taggad 😍.
 
Matchen igång. Isac på backplats i vit tröja. 
 
På väg av isen igen.