Sista kvällen i Höganäs

Hej, 
 
Ja, då var det nästan slut på vår vistelse i Skåne för denna gång. Detta året hade vi inte lika mycket tur med vädret som förra året men det är svårt att överträffa en sådan sommar. För min del har jag varit här i en och en halv vecka och dagarna har gått fort. 
 
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Det har regnat och varit soligt om vartannat så det är ett knepigt väder att planera något efter. Vic känner sig krasslig och har legat mest hela dagen så det har mest blivit en innedag idag. I skrivande stund har jag precis kommit in från en löptur längs havet. Har inte hittat några andra bra spår här i området så jag har fått nöja mig med denna rutt varannan dag. Själva rundan är inte speciellt utmanande då den är helt flack men det duger för att underhålla konditionen under semestern. När jag kommer hem igen blir det till att öka på både mängden löppass och distansen lite. Vi får se vad kroppen klarar av. 
 
I morgon bär det som sagt av hemåt och 60 mil enkel resa ska avklaras. Det blir lite städning och fixande på morgonen/förmiddagen innan avresan och vi kommer väl hem framåt kvällen skulle jag tro. På Torsdag ska vi testa av Hockeyutrustningen inför nästa veckas hockey-Camp och se om vi behöver komplettera med något. På Fredagen bär det av mot stan för Vic och mig. Vi har bokat in oss på Scandic Malmen på Medborgarplatsen och det ska bli hur mysigt och skönt som helst. Gå och flanera inne i city, äta god mat på någon restaurang och sen se vad som händer i Stockholmsnatten. Isac och Wilmer ska vara hos mina föräldrar medan Samuel och Elias blir hemma själva. Det är skönt att barnen börjar bli så pass stora så att de klarar sig själva. 
 
Nu blir det ett skönt bad och sen ska jag bara ta det lugnt under kvällen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Dagens runda vid havet.