Sista kvällen i Höganäs

Hej, 
 
Ja, då var det nästan slut på vår vistelse i Skåne för denna gång. Detta året hade vi inte lika mycket tur med vädret som förra året men det är svårt att överträffa en sådan sommar. För min del har jag varit här i en och en halv vecka och dagarna har gått fort. 
 
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Det har regnat och varit soligt om vartannat så det är ett knepigt väder att planera något efter. Vic känner sig krasslig och har legat mest hela dagen så det har mest blivit en innedag idag. I skrivande stund har jag precis kommit in från en löptur längs havet. Har inte hittat några andra bra spår här i området så jag har fått nöja mig med denna rutt varannan dag. Själva rundan är inte speciellt utmanande då den är helt flack men det duger för att underhålla konditionen under semestern. När jag kommer hem igen blir det till att öka på både mängden löppass och distansen lite. Vi får se vad kroppen klarar av. 
 
I morgon bär det som sagt av hemåt och 60 mil enkel resa ska avklaras. Det blir lite städning och fixande på morgonen/förmiddagen innan avresan och vi kommer väl hem framåt kvällen skulle jag tro. På Torsdag ska vi testa av Hockeyutrustningen inför nästa veckas hockey-Camp och se om vi behöver komplettera med något. På Fredagen bär det av mot stan för Vic och mig. Vi har bokat in oss på Scandic Malmen på Medborgarplatsen och det ska bli hur mysigt och skönt som helst. Gå och flanera inne i city, äta god mat på någon restaurang och sen se vad som händer i Stockholmsnatten. Isac och Wilmer ska vara hos mina föräldrar medan Samuel och Elias blir hemma själva. Det är skönt att barnen börjar bli så pass stora så att de klarar sig själva. 
 
Nu blir det ett skönt bad och sen ska jag bara ta det lugnt under kvällen. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Dagens runda vid havet. 

Måndag natt

Hej, 
 
Precis hemkommen efter en heldag på Liseberg. Vi kom till Göteborg vid 11.30 ungefär och blev kvar till stängning kl 23. När vi kom regnade det och känslan var väl inte överväldigande när vi skulle kliva in men när vi väl var där så var det faktiskt uppehåll resten av tiden. Det var ganska kallt så att åka de attraktioner man blir blöt i stod inte högst upp på listan. Det blev några åkturer i Kållerado trots allt och barnen var överförtjusta trots att de blev blöta. Elias åker precis allt och idag var han tvungen att testa Mechanica som var ny för året. Jag fick ont i magen bara av att titta när han åkte men han såg helt oberörd ut. 
 
Nu har vi som sagt precis kommit hem efter att ha kört dryga 21 mil från Göteborg till Höganäs mitt i natten. Det var lite segt att köra men jag är ganska van vid att köra både långt och mycket så det funkade fint denna gången också. I morgon(eller idag kanske jag borde säga) ska det visst regna hela dagen så det blir nog inget speciellt gjort skulle jag tro. På Onsdag bär det av hemåt igen och det är med lite blandade känslor man åker hemåt. Det är skönt att vara iväg men det är också skönt att komma hem. Jag har semester även nästa vecka men jag funderar på att eventuellt åka in och jobba ett par dagar för att spara några semesterdagar. Jag får se hur jag gör. 
 
Det här året har varit lite speciellt på många sätt. Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu och jag funderar allt som oftast över både det ena och det andra. Vi har tagit beslut om att köpa ett nytt hus, vi har sålt vårt radhus, vi har flyttat in i en provisorisk bostad som vi kommer bo i under ett halvår, jag har fått ta ytterligare ett kliv upp på karriärstegen på jobbet, jag har fått dåliga besked kring min njursvikt vilket innebär att jag måste ha en ny njure relativt snart, jag har tappat vänner pga att de sviker när jag som mest behöver dem och min psykiska ohälsa blir allt starkare. Mina känslor är oerhört tunga att bära på och allt det här skapar en inre stress och oro som är svår att tygla. Jag har kämpat i hela mitt liv och det kommer jag fortsätta med men det vore skönt att ha någon att stötta sig mot när de värsta känslorna tar överhanden. Jag känner mig väldigt ensam med mina demoner och det är inte roligt. 
 
Nu är det dags att säga God natt. 
 
// Dan 
 
Isac och Wilmer gör sig redo för slänggungan.
 
Nya Mechanica som Elias åkte. Inget för mig! 
 
Elias och Wilmer åker uppskjutet.
 
Dags för lite berg och dalbana. 

Fredagen i bilder

Jag och Wilmer vid Kullens fyr norr om Höganäs. 
 
Jag och Samme. Snart har han vuxit om mig!
 
Glasspaus med alla 4.
 
Fyren. 
 
Samuel och Elias.
 
Samme lånade min telefon på väg hem efter dagens bad. Då blev det visst en selfie ☺.
 
Jag och Vic tog oss ner till Hamnkrogen under kvällen. Till förrätt blev det en mumsig räkcocktail!