Back in business

Hej, 
 
Då var det Måndag igen och jag är åter på jobbet. Det kändes knappt som att jag varit borta och på jobbet var allt som vanligt och det innebär full fart och det känns bra. Någotsom inte känns fullt lika bra är att min allergi kommit med besked. Igår var det fruktansvärt jobbigt och jag snörvlade och det kliade i ögonen hela tiden. Idag har det i alla fall känts lite bättre. 
 
Efter jobbet blev det en tur till Barkarby för att inhandla fler flyttkartonger. Det har gått åt några stycken nu och det känns konstigt att det är dags att inleda flytten på Torsdag. Vi kommer att köra flyttkartonger hela Torsdagskvällen i vår egen bil. På Fredag hämtar jag en skåpbil som vi kör de större sakerna i och förhoppningsvis har vi fått över det mesta på Lördag. Det känns som vi har läget under kontroll och det känns skönt. 
 
Igår hämtade jag upp Isac i Västerås vid 10 och när vi kom hem packade vi badkläder och åkte till poolen i Skokloster. Det var en fantastiskt skön dag så det var trevligt att åka till Skokloster där vi badade och spelade fotboll i gröngräset. Senare på kvällen tog jag en tripp till gymmet i Kallhäll och det gick sådär. Det kändes att kroppen inte var 100-procentig och självklart berodde det på allergin. Efter att Vic åkt till jobbet strax efter kl 20 så kurade jag, Elias och Isac upp oss i soffan och kikade på Jurassic Park. Isac somnade fort i soffan och det var inte så konstigt efter hans dagar i Västerås. 
 
Idag blev det en tur i Brunna-spåret efter jobb och shopping. Det var sjukt jobbigt och jag är själv lite förvånad över att tiden ändå blev godkänd på mina dryga 5km. Jag har gett mig fan på att komma i form igen och nu är det bara att bita ihop. Jag har i och för sig inte gått upp i vikt men det känns att jag tappat en hel del i kondition. Den ska vi jobba upp igen under sommaren!
 
Nu är det strax dags att få I sig lite middag och sen blir det ryggläge i soffan. Jag och Vic tänkte kolla på den nya Johan Falk-filmen och det tycker jag är ett bra sätt att runda av denna dagen på. 
 
För övrigt har jag återigen låtit mig luras av min egen naivitet och godtrogenhet. Ännu en gång har jag låtit mig förföras av falska löften. Är sjukt besviken på mig själv! 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Min utsikt från filten vid poolen i Skokloster under gårdagen.