Tankarna snurrar...

 

Uppehåll

Som ni märker är det lite uppehåll i skrivandet. Jag kommer tillbaka när skrivlusten är tillbaka. Idag bjuder jag på en låt som fastnat hos mig just nu....
 
// Dan
 
 

Fredag morgon

Hej, 
 
Dags att avsluta denna arbetsvecka som sprungit iväg i en rasande fart. Det är hur mycket som helst att ta tag i på jobbet och på kvällarna går all tid åt till att skjutsa barnen till alla aktiviteter. Som läget är just nu så har vi inte en enda dag som är fri från aktiviteter. Idag är det hockey igen och vi skojade lite med varandra häromdagen och sa att det börjar bli dags att skaffa en övernattningslägenhet i ishallen 😕. 
 
Igår hade vi besök ifrån ett företag i Tyskland hela dagen. Det var ett otroligt viktigt möte som förhoppningsvis ska rendera i att vi får agenturen att sälja deras produkter i hela Norden. Det skulle innebära en omsättningsökning för oss på mellan 20-30% direkt med en otrolig potential att öka det ännu mer. Det skulle självklart innebära massor av synergieffekter för oss som jobbar i företaget men vi är inte riktigt där ännu. När jag kom hem från jobbet var det som vanligt bara att vända i dörren och åka mot ishallen i Kallhäll. Igår var det Isac som hade träning med 06:orna och det var ett riktigt bra och tempofyllt pass. Järfällas 06:or är kända för att sopa banan med de flesta lag och det märks att det är skillnad när de kliver in på isen. De har otroligt duktiga tränare som har benhård disciplin på barnen och det är jättebra. När vi kom hem från ishallen så tog jag mig ut och sprang igen. Den här gången blev det bara dryga 5km då jag ska försöka variera mig lite med distanserna. Efter det var det bara att äta och sedan sova för att orka med det som komma skall. 
 
Idag ska jag först in till kontoret en timme innan jag ska iväg på kundbesök i Enköping. Skönt att inte behöva åka så långt. När jag kommer hem är det bara att åka till ishallen igen. Idag är det träning i Jakande som gäller. I morgon Lördag ska jag, Samuel och Elias ta en tripp till Linköping och bada. Vi ska bo på hotell och ta det allmänt lugnt under kvällen. Det ska bli skönt som omväxling. På Måndag bär det av söderut för arbete i Småland så helgen blir lugnet före stormen. 
 
Nu dags att ta tag i dagen. 
 
// Dan
 
Gårdagens korta runda.