Lördagsmorgon

God morgon, 
 
Då var det helg igen och vad händer då? För vår del är det full fart som vanligt och idag är det 2 fotbollsmatcher och ett kalas som ska hinnas med. Kl 11 har Isac samling nere på Kungsängens IP och där väntar match mot Lidingö med start kl 12. Kl 13 ska Wilmer på barnkalas för 2 tjejer i sin klass. Det kommer att hållas i Brunnaskolans gympasal där temat är gympakalas. Det är bra att de får röja en stund I alla fall. Kl 15 har Wilmer match i Hässelby mot Hässelby så jag måste hämta honom vid 14 ungefär för att hinna få ordning på honom och skjutsa dit honom. Det är som vanligt ett evigt pusslande men allt går till slut! Efter allt det här tänkte jag försöka ge mig ut och springa lite igen. Det blir nog bara en runda här hemma i Brunna-spåret idag tror jag. Jag kämpar fortfarande med motivationen och den är jättesvår att hitta tillbaka till. 
 
Nu börjar vi närma oss ett avslut i letandet av bostad till hösten. I Torsdags var vi och tittade på en villa här i Kungsängen och på förhand kändes allt väldigt bra men efter att vi varit där så var känslan helt omvänd. Det var risigt, trångt och man fick en obehagskänsla. Vi ska ju trots allt bo där i ca 6 månader så standarden får inte vara hur låg som helst. Nu har vi istället gått vidare med lägenheten i Barkarbystaden och jag talade med ägaren igår kväll. Planen är nu att se lägenheten på Onsdag kl 16.00 och därefter skriva kontrakt. Det är visserligen dyrt men fördelarna i form av standarden väger över i detta fall. Det är nyproduktion och en femma så det är den bästa lösningen. Nu gäller det att komma överens med kommunen om vart vi ska skriva oss under hösten men jag tror att det löser sig. Om allt klaffar så får vi tillgång till lägenheten fr o m 1 Juli. Våra köpare av detta hus kommer förmodligen flytta in först den 1:a Augusti så vi kommer ha hela Juli på oss att flytta över saker. Skönt att slippa den stressen i alla fall!
 
Nu är det dags att ta tag i dagen. Ha det gott och på återseende! 
 
/ / Dan 
 
Helt nya Barkarbystaden. Det som med största sannolikhet kommer vara vårt hem under hösten.
 
 

Torsdagstankar

God morgon,
 
Mitt uppe i alla tankar kring flytt, hyra av boende, arbete, resor, kamp mot sjukdom och familjeliv så snurrar tankarna åt alla håll. Vänner är viktigt att ha. Men vilka kan man lita på? Det finns vänner som finns där när man minst förtjänar dem och det finns vänner som säger att dem ska finnas där men som aldrig gör det när saker och ting kommer till kritan. Mitt stora problem är att jag är så fruktansvärt godtrogen och naiv. Varje gång jag får den känslan i kroppen så blir jag arg på mig själv att jag låter mig luras och föras bakom ljuset gång på gång på gång. Det är en märklig känsla. Vissa människor som man trott att man kunnat lita på kan man helt plötsligt inte lita på alls. Jag borde egentligen inte vara förvånad utan jag har trots allt vetat innerst inne att vissa människor kommer försvinna. Nu är vi där och det är som det är. Tråkigt men sant!
 
En morgonkaffe och sen är det dags att börja göra miljonaffärer. Ha en bra dag!
 
// Dan
 
 
1

God morgon Onsdag

God morgon, 
 
Ny dag nya möjligheter. Igår var jag som sagt hos min läkare på njurmedicin och hade långa genomgångar kring mina värden och det som komma skall. Värdena blir långsamt sämre men å andra sidan så mår jag fysiskt väldigt bra just nu. Man får vara tacksam för varje dag som hälsan är med mig. Jag fick ytterligare 2 nya mediciner som jag ska ta och det börjar bli rätt mycket att hålla ordning på varje morgon och kväll. Jag ska träffa min läkare ungefär var 6:e vecka nu och redan nästa vecka ska jag ta nya prover då mitt kalium var för högt och för att jag hade hög surhetsgrad i blodet. Det är en ganska påfrestande process som jag går igenom just nu men det är bara att gilla läget. 
 
Igår la jag ut en annons på blocket för att kolla av om vi kunde hitta några alternativ till lägenheten i Barkarby. Jag fick 2 svar som var av intresse och det var dels en lägenhet i Kallhäll samt en enplansvilla här i Kungsängen. Lägenheten ska vi kolla på ikväll och huset ska vi se i morgon kväll. Vår prio har varit att hitta något här i Kungsängen och om vi gillar huset så känns det som att vi slår till. Men man vågar inte hoppas på för mycket innan allt är klart. När veckan är slut så vet vi nog mer hur det kommer att bli. 
 
I övrigt så händer det lite allt möjligt för vår del. Vic jobbar natt i dag och i morgon. I morgon kväll har Elias chans till uppgradering på sin Ju-Jutsu och då ska vi självklart dit. På Lördag är det fotbollsmatcher för våra fotbollsspelande barn och på Söndag ska vi ha ett försenat kalas för Isac. På Tisdag nästa vecka kommer ägarna till Proflex till Bålsta och då ska jag köra en sammanställning för dem hur det går och varför det inte går bättre(det är aldrig bra nog). På Onsdag blir det marknadsmöte för oss och det kör vi nog under större delen av dagen. En hel del på gång alltså och en hel del att tänka på i vanlig ordning för min del. 
 
Nu är det dags att ta alla mediciner och sen köra Isac till skolan innan jag beger mig till kontoret. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Bild från i Söndags då Samuel hade dansuppvisning. 
 
Blommor till vår duktiga dansare efter ännu en lyckad termin.