Hockeyfredag

Idag är det en heldag i ishallen som gäller för min lilla iskrigare! Kör hårt och kom ihåg... Ett mål utan en plan är bara en dröm!
 
// Dan
 
 

144

Siffror som skapar både förväntningar och frustration. Siffror som inger längtan och en tro på en nystart i livet. Man vet aldrig vad framtiden har att ge, men i mitt fall vet man att det leder till något bättre.
 
// Dan
 

God natt Torsdag

God kväll, 
 
En riktigt trevlig Torsdag hållerpå att nå sitt slut. Idag har det som sagt blivit besök i närområdet runt Höganäs och det har gjort att vi fått tid till en del administrativt jobb. När arbetsdagen tog slut så tog jag mig i kragen och begav mig ut och tog en löprunda längs havet. Det gick sådär men jag hankade mig runt till slut. Jag har fått problem med min höft när jag springer och det kanske är åldersrelaterat :/. 
 
Strax efter kl 18 begav vi oss ner till bryggan där det vankades bastu. Utanför bastun var det en trappa ner i vattnet och självklart skulle man svalka av sig efter bastun. Det var ca 10 grader i vattnet och det var rejält svalkande med andra ord. Det blev 2 dopp i havet och det var riktigt skönt. Efter bastun och doppen så blev det middag på Höganäs hamnkrog och det var gott.  Nu har vi precis kommit hem igen och jag är banne mig helt slut så nu har jag bäddat ner mig. 
 
I morgon väntar ett besök i Helsingborg kl 8 och efter det åkerjag till flygplatsen i Ängelholm. Det ska som sagt bli riktigt skönt att få komma hem till familjen igen. 
 
Nu säger jag god natt och på återseende! 
 
/ / Dan 
 
Här blev det bastu och dopp i havet!