Mitt i veckan

God morgon, 
 
Onsdagen är här och som vanligt springer dagarna iväg i en rasande fart. Den här veckan har varit hektisk i vanlig ordning och idag är inget undantag. I Måndags var det föräldramöte för Samuels klass inför gymnasievalet. Det var information om olika program och det finns hur många program och skolor att välja mellan som helst. Speciellt för oss som bor i Stockholmsområdet. Samuel vet redan med sig vad han ska välja då han satsar stenhårt på sin dans. Det finns ett antal skolor att välja på och dem ligger i stan eller på den södra sidan. Det kommer nog funka ändå då han verkligen vill detta. Barnen fick hoppa över alla aktiviteter i Måndags då vi tyckte detta informationsmöte var högprioriterat. Som vanligt var man hemma sent i alla fall. 
 
I går var jag på resande fot hela dagen då färden gick åt nordost. Det var en bra och givande dag och det kändes bra. När jag kom hem var det dags att köra Samuel till dansen i Jakobsberg och efter det hämtade jag upp Elias och åkte mot Kungsängen där han skulle träna Ju-Jutsu. Jag tog mig ut och gick i en timme och det var både skönt och välbehövligt. Jag har som sagt hållt uppe med träningen i en vecka då jag känt mig dålig i kroppen. Idag ska jag försöka mig på att springa lite. Vi får se hur det går. Jag måste lära mig att sänka kraven på mig själv nu när sjukdomen tar ut sin rätt men jag kämpar på och försöker så gott jag kan. Elias blev klar vid strax innan kl 21 och jag var hemma strax efter 21. Middagen intogs vid 21.30 ungefär och det är som vanligt för mig. 
 
Idag väntar en dag på kontoret och ikväll är det fotbollsträning för Isac mellan 18-19.30 och dans för Samuel mellan 20-21. Löpturen blir i Sandviksspåret när Samuel tränar och jag kommer vara hemma vid 21.20 ungefär och då får jag sätta mig och äta middag förhoppningsvis. Vic jobbar I natt och i morgon natt så då blir det lite andra saker som måste hinnas med under kvällen också. 
 
Ja, så här ser mitt liv ut just nu och det är ganska tufft då mitt hälsotillstånd inte är det bästa men är det något jag är bra på så är det att kämpa. Skönt att ha helgen att varva ner på...eller vänta nu... på Lördag är det hockeyturnering i Järfälla ishall mellan 8-16 och jag ska vara på plats kl 7 ungefär. Zzzzzz.  Jag ska visst sitta i speaker-båset och sköta det. Vila får man nog göra när man ligger några meter under jorden. Nu är det bara att kämpa på. 
 
Dags att få I sig alla mediciner innan jag ska skjutsa alla barnen till skolan och sen vidare till kontoret i Bålsta. 
 
Ha det gott! 
 
/ / Dan 
 
 
 

Vänner

Vänner är bra att ha. När man blir äldre så förstår man vilka som är vänner och vilka som inte är det. Vissa människor visar upp sin rätta sida. De säger en sak men gör något helt annat. De försvinner ur ditt liv utan ett ord och utan att säga adjö. I vissa fall har jag kämpat för att bibehålla vänskapen men när det bara är en persons vilja att göra så blir det lönlöst. Jag trodde verkligen annorlunda om vissa personer men inombords blir jag både besviken och förbannad när det visar sig att de personerna saknar hjärta, empati och ryggrad. Det behövs så lite för att visa så mycket men det kommer aldrig att ske. Jag har sagt det förut och jag säger det igen... jag måste sluta att vara så förbannat naiv hela tiden. Det är min stora svaghet. Samtidigt vill jag också tro att det är min styrka då jag ändå vill tro gott om folk. Tyvärr har vissa människor brutit ner det förtroendet totalt. 
 
Kämpa på gott folk och låt ingen trycka ner er. Ni vet med er vilka som betyder något i mitt liv. 
 
Ha en bra Tisdag. Det tänker i alla fall jag ha!
 
// Dan 
 
 

Helgen i bilder

Hej, 
 
Här kommer en serie bilder som sammanfattar min helg. Ha det gott! 
 
// Dan 
 
Sista matchen i S:t Erikscupen i Lördags i Hässelby. Vinst med 7-2 över Hässelby FF.
 
Isac var återigen stabil i målet och var nöjd efter matchen. 
 
Här har jag och Vic precis klivit ombord på Birka Princess för helgens kryssning.
 
Vädret var med oss när vi satt på däck.
 
Eftersom jag är så frusen av mig så fick jag låna Vics vantar. Ett glas vin var I alla fall gott. 
 
På väg ut till sjöss så gled vi förbi Gröna Lund. 
 
Lyckades fånga solnedgången i fjärran. 
 
Fin vy över Östersjön. 
 
Stockholm skärgård idag under hemfärden. 
 
Mer skärgård. 
 
Soligt och fint på däck. Lite kyligt dock. 
 
En hel del segelbåtar som var ute och njöt av solen. 
 
Tung tung derbyförlust mot Hammarby. Med en man utvisad och 2 mittbackar skadade under matchen blev det uppförsbacke. Än är det inte kört. Nya tag mot Malmö på Söndag!