Tisdag kväll....

... och äntligen har jag fått sätta mig i soffan efter en dag som återigen gått i rasande fart. Arbetsdagen har varit så där och idag var en sån där dag när jag inte hade rätta glöden inom mig. När jag har såna här dagar så brukar det sällan bli bra och det mesta känns tungt och motigt. Under eftermiddagen hade vi vår europachef på kontoret och jag var inte alls i slag för att bli manglad av alla frågor och krav. Det är kanske inte så konstigt att man inte alltid är på topp då det är tusen saker som snurrar i huvudet på mig. Jag har fortfarande inte fått besked om hur förra veckans provtagningar på njurmedicin har gått och ovisshet är bland det värsta jag vet. Min läkare hos urologen har heller inte hört av sig ännu och det är samma sak där.
 
Direkt efter jobbet blev det en tur bort till Veddesta där Samuel fick göra premiär bakom ratten. Vi körde i ca 40 minuter och det gick hur bra som helst. Det kändes som att han hade gjort det här tidigare och det var inga som helst problem att köra runt på parkeringen. Det känns som att vi ganska snart kan börja jobba med växling. Idag blev det bara körning på koppling och på ettans växel. Kl 18 lämnade vi sedan Samuel på dansen och efter att ha kört bilen genom tvätten var det dags för föräldramöte för Wilmers Hockeylag i Järfälla ishalls kansli. När klockan var 19.55 var vi tvungna att avvika då Samuel skulle hämtas på dansen samt att vi var tvungna att åka hem då Vic skulle fixa i ordning sig och sedan åka och jobba. Egentligen är hon ledig denna vecka men de ringde in henne under dagen. Nu har jag precis fått i mig en sen middag och packat i ordning inför morgondagens avfärd mot Göteborg. 
 
Kl 7 kommer taxin och hämtar upp mig för färd mot Bromma flygplats. Kl 8.25 lyfter jag och om allt går som det ska så landar jag 09.25. Kl 11.00 väntar första kundbesöket i Skene och därefter går resan norrut mot Uddevalla. Senare under kvällen ska jag möta upp vår nya medarbetare Fredrik för middag. På måndag nästa vecka inleder han sin anställning och vi ska gå igenom lite praktiska saker inför framtiden. På Torsdag morgon går färden söderut mot Helsingborg och mer kundbesök under dagen och på kvällen ska jag och min kollega Kenneth gå på Helsingborg-AIK. Mina senaste besök på Olympia har slutat med 2 förluster för AIK så det är dags att ändra på det denna gång tycker jag. På Fredag går färden till Halmstad innan det är dags att flyga hem från Ängelholm. Det är kul att vara ute på fältet men det är rätt tufft emellanåt att vara borta från familjen så pass mycket. 
 
Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund innan det är dags att få lite sömn.
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Håll i hatten! Nästa generation Palmqvist är ute på vägarna. 🚗