Tisdag kväll....

... och äntligen har jag fått sätta mig i soffan efter en dag som återigen gått i rasande fart. Arbetsdagen har varit så där och idag var en sån där dag när jag inte hade rätta glöden inom mig. När jag har såna här dagar så brukar det sällan bli bra och det mesta känns tungt och motigt. Under eftermiddagen hade vi vår europachef på kontoret och jag var inte alls i slag för att bli manglad av alla frågor och krav. Det är kanske inte så konstigt att man inte alltid är på topp då det är tusen saker som snurrar i huvudet på mig. Jag har fortfarande inte fått besked om hur förra veckans provtagningar på njurmedicin har gått och ovisshet är bland det värsta jag vet. Min läkare hos urologen har heller inte hört av sig ännu och det är samma sak där.
 
Direkt efter jobbet blev det en tur bort till Veddesta där Samuel fick göra premiär bakom ratten. Vi körde i ca 40 minuter och det gick hur bra som helst. Det kändes som att han hade gjort det här tidigare och det var inga som helst problem att köra runt på parkeringen. Det känns som att vi ganska snart kan börja jobba med växling. Idag blev det bara körning på koppling och på ettans växel. Kl 18 lämnade vi sedan Samuel på dansen och efter att ha kört bilen genom tvätten var det dags för föräldramöte för Wilmers Hockeylag i Järfälla ishalls kansli. När klockan var 19.55 var vi tvungna att avvika då Samuel skulle hämtas på dansen samt att vi var tvungna att åka hem då Vic skulle fixa i ordning sig och sedan åka och jobba. Egentligen är hon ledig denna vecka men de ringde in henne under dagen. Nu har jag precis fått i mig en sen middag och packat i ordning inför morgondagens avfärd mot Göteborg. 
 
Kl 7 kommer taxin och hämtar upp mig för färd mot Bromma flygplats. Kl 8.25 lyfter jag och om allt går som det ska så landar jag 09.25. Kl 11.00 väntar första kundbesöket i Skene och därefter går resan norrut mot Uddevalla. Senare under kvällen ska jag möta upp vår nya medarbetare Fredrik för middag. På måndag nästa vecka inleder han sin anställning och vi ska gå igenom lite praktiska saker inför framtiden. På Torsdag morgon går färden söderut mot Helsingborg och mer kundbesök under dagen och på kvällen ska jag och min kollega Kenneth gå på Helsingborg-AIK. Mina senaste besök på Olympia har slutat med 2 förluster för AIK så det är dags att ändra på det denna gång tycker jag. På Fredag går färden till Halmstad innan det är dags att flyga hem från Ängelholm. Det är kul att vara ute på fältet men det är rätt tufft emellanåt att vara borta från familjen så pass mycket. 
 
Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund innan det är dags att få lite sömn.
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Håll i hatten! Nästa generation Palmqvist är ute på vägarna. 🚗

Fredag kväll

Hej, 
 
Då var arbetsveckan slut för denna gång och det känns välbehövligt att få ett par dagar att tänka på annat. Kroppen känns inte alls bra för tillfället och de symptom som jag väntat på har nu börjat infinna sig. Jag sover dåligt på nätterna, är väldigt trött och energilös på dagarna och aptiten börjar bli sämre och sämre. Som om inte det vore nog så har prostatabesvären kommit tillbaka med besked. Idag har jag haft rejält ont och det är väldigt besvärande i vardagen. Jag har ett återbesök hos urologen på måndag och vi får se vad nästa steg blir. I går var jag även förbi vårdcentralen i Kallhäll och lämnade nya blodprover till njurmedicin. Jag väntar med spänd förväntan över hur de proverna ser ut och om jag ska ställa in mig på att börja med dialysbehandling. Det är en hel del katastroftankar som fått fäste i mig och det är svårt att fokusera på det jag ska på dagarna. 
 
Innan jag gick hem från jobbet idag så hade jag ett snack med min kollega Håkan och vi får se om det blir aktuellt att gå ner lite i tid. Jag vill helst bevara allt så normalt som möjligt men det kanske är klokt att jobba 75% eller något sådant. Jag är rätt bra på att dölja hur jag egentligen mår men jag måste bli bättre på att tänka på mig själv och min hälsa. Jag vill så oerhört mycket i mitt arbetsliv och jag känner att jag står på tröskeln till större uppgifter men det är egentligen helt fel skede i livet som detta händer. Min hälsa är inte den bästa och dessutom har jag en stor familj som kräver en hel del av min tid. Jag är i princip aldrig hemma och det finns ingen som helst tid till återhämtning. Jag vet att jag är stark men jag klarar inte av att bära allt på mina axlar.
 
I skrivande stund har jag precis fått hem Isac från ett disco som varit i Hagnässkolan. Vic började jobba kl 21 och kommer jobba hela helgen. Elias följde med sin kusin Alex till landet så nu har jag bara 3 av 4 barn här hemma. Samuel har varit och repat på en dans med några tjejer från hans dansgrupp efter skolan och det ska bli mycket spännande att se dansuppvisningen om ca 1 månad. Samuel kommer att uppträda både med sin vanliga dansgrupp och med danslinjen där han är ensam kille. 
 
I morgon blir det precis som förra helgen fotboll för hela slanten. Wilmer har match kl 12 hemma på Kungsängens IP meda  Isac har bortamatch i Spånga. Vi har lyckats fixa så Isac åker till matchen med en kompis då det är svårt att vara på 2 ställen samtidigt. I Onsdags tog hockeysäsongen slut så nu blir det fotboll fram till hösten. Hockeyn rivstartar som vanligt med Kronwall Camp i Augusti och det blir startskottet på den nya säsongen. Det är något speciellt med just hockeyn då den kräver så mycket mer av oss föräldrar för att det ska fungera. Förutom att det ska skjutsas hit och dit hela tiden så ligger oftast matcher och träningar på väldigt obekväma tider. På det ska man finnas till hands för föreningen för att jobba i ishallen under turneringar och även när A-laget spelar. Men självklart krävs mycket ideellt arbete för att få detta att fungera och det är tur att min kära sambo sköter jobbet som lagledare med den äran. Även om hon inte själv tycker det så är hon en eldsjäl som gör otroligt mycket nytta. 
 
Nu är det dags att få I sig kvällens skörd av mediciner. Jag måste även ta värktabletter mot den här jobbiga värken som infinner sig på ett ställe där solen inte skiner....
 
God natt! 
 
/ / Dan 
 
 
 

Tuff dag...

... med många jobbiga tankar. Vissa dagar orkar jag inte bära all oro och all ångest utan att på något sätt få ur mig dem. Idag är en sådan dag och då gäller det att vända sig till de människor som står mig närmast och som jag litar på. Jag tillåter mig själv att falla ihop för att sedan samla ihop spillrorna och orka ta mig igenom denna svåra tid. Jag vet att jag alltid kommer tillbaka och hittar styrkan så småningom. 
 
// Dan 
 
#viljanattleva
1