Måndagskväll på KS

Hej, 
 
Då håller dag 1 här på sjukhuset att närma sig sitt slut. Jag kom hit vid 13-tiden och det inleddes med samtal hos en sjuksköterska som gick igenom vad som kommer hända. Hon ritade på magen där jag har byxlinningen och där slangen kommer att komma ut. När väl slangen är på plats kan man inleda själva dialysbehandlingen men det får provsvaren avgöra om det är aktuellt att börja på en gång. I skrivande stund vet jag inte exakt när operationen kommer äga rum och det får jag reda på i morgon bitti. Det beror på om det dyker upp något akutfall men troligtvis blir det under förmiddagen. 
 
Idag var det också dags för den årliga kanotturen för nioklassarna i Hagnässkolan. Förra året var Samuel iväg och i år var det så Elias tur. Dem kunde verkligen inte ha mer otur med vädret än de fick idag. Det var kallt, blåsigt och spöregn. De ska vara iväg 3 dagar och paddla kanot och tälta i skogen. Jag fick en klump i magen när jag lämnade Elias i morse men jag hoppas att det går bra. Elias är inte direkt friluftstypen om man säger så. De här dagarna betygsätts så det är viktiga dagar också. 
 
Nu ska jag försöka sova lite så man är utvilad till allvaret i morgon. Det blir nog inte helt enkelt då det snarkas ordentligt från de jag delar rum med. Nåja, vi får se hur det går. 
 
På återseende! 
 
// Dan 
 
Nålen på plats. 

Lördag

Hej, 
 
Ja, då har man passerat 40-strecket och det var väl inte så märkvärdigt. Gårdagen spenderades i lugn och ro här hemma och vi åt lite kräftor och efter det slank det ner lite tårta. Av min kära familj fick jag en 3-rättersmiddag på Aifur Bar och Kök där vi ska äta mat i vikingamiljö och det blir trevligt. Jag och Vic älskar som sagt att gå ut i Stockholm så detta passar alldeles utmärkt. 
 
Idag är planen att gå på bio med Isac och Wilmer. Vi tänkte se Hitta Doris som hade premiär igår och bio är alltid trevligt. Det lutar åt att vi åker till Mall of Scandinavia och tittar. Det går föreställningar hela dagen men vi tänkte sikta på bio vid 13-tiden. I övrigt blir det nog rätt lugnt här hemma skulle jag tro. Vi tänkte grilla nu när vädret är så bra så det gäller att passa på. 
 
Ha en fin Lördag! 
 
// Dan 
 
 

Söndag morgon

God morgon, 
 
Idag inleder vi med fotbollsmatch för Isac på Lidingö. Matchen börjar 10.00 och samlingen är på Kungsängens IP kl 8.45. Vi har släpat upp alla grabbar och det var väl inte jättepoppis men det är dags att vänja dem att kliva upp lite tidigare på morgonen nu när skolorna börjar. 
 
Igår var det också match för Isac och även igår var det Lidingö som stod för motståndet. Tyvärr blev det inte så mycket till motstånd då det rann iväg ordentligt till Kungsängens fördel. Isac hade inte så mycket att göra men det som behövdes göra gjorde han bra. I övrigt blev det mycket förberedelser inför dagens kalas och nu är huset väldigt välstädat. Jag ska inte ta åt mig äran av det då Vic har gjort det mesta. Själv var det en ganska dålig dag igår då jag var väldigt hängig och väldigt yr. Vi får hoppas att det blir bättre idag. 
 
På återseende! 
 
// Dan