Måndagskväll på KS

Hej, 
 
Då håller dag 1 här på sjukhuset att närma sig sitt slut. Jag kom hit vid 13-tiden och det inleddes med samtal hos en sjuksköterska som gick igenom vad som kommer hända. Hon ritade på magen där jag har byxlinningen och där slangen kommer att komma ut. När väl slangen är på plats kan man inleda själva dialysbehandlingen men det får provsvaren avgöra om det är aktuellt att börja på en gång. I skrivande stund vet jag inte exakt när operationen kommer äga rum och det får jag reda på i morgon bitti. Det beror på om det dyker upp något akutfall men troligtvis blir det under förmiddagen. 
 
Idag var det också dags för den årliga kanotturen för nioklassarna i Hagnässkolan. Förra året var Samuel iväg och i år var det så Elias tur. Dem kunde verkligen inte ha mer otur med vädret än de fick idag. Det var kallt, blåsigt och spöregn. De ska vara iväg 3 dagar och paddla kanot och tälta i skogen. Jag fick en klump i magen när jag lämnade Elias i morse men jag hoppas att det går bra. Elias är inte direkt friluftstypen om man säger så. De här dagarna betygsätts så det är viktiga dagar också. 
 
Nu ska jag försöka sova lite så man är utvilad till allvaret i morgon. Det blir nog inte helt enkelt då det snarkas ordentligt från de jag delar rum med. Nåja, vi får se hur det går. 
 
På återseende! 
 
// Dan 
 
Nålen på plats.