Update

Hej, 
 
Nu börjar det bli långt mellan uppdateringarna men för närvarande så har jag ingen större skrivlust. Livet tickar på och jag trodde att detta år skulle bli svårt men just nu så mår jag faktiskt riktigt bra. Min syster fortsätter utredningen och det verkar som att allt flyter på riktigt bra just nu. Den 3:e Mars är det dags för mig att träffa läkaren igen och då får vi se hur statusen ser ut. Jag gjorde som sagt en undersökning för påsdialys men min förhoppning är fortfarande att jag ska slippa den. 
 
I övrigt så har vi nu fått nya ägare av företaget jag jobbar på och det innebär att vi nu tillhör de stor belgisk producent av fogmassor och övriga kemiska produkter. Vi kommer jobba som ett dotterbolag i Sverige så personalstyrkan kommer vara kvar och förhoppningsvis kommer vi inom kort att nyanställa säljare. Det innebär att jag kommer få avlastning från det jobb jag gör och att jag inte behöver åka så många längre resor. I Torsdags var Europachefen för bolaget hos oss och då var han och jag ute och besökte lite kunder i Stockholmsområdet. Vi fick tillfälle att prata väldigt mycket i bilen och jag har en väldigt positiv känsla kring allt detta. Det är väl ingen hemlighet att jag har väldigt högaambitioner med mitt yrkesliv och det som händer nu försämrar inte mina möjlighet direkt. Jag kommer fortsatt att jobba direkt under den tidigare VD:n och numera Sverigechefen och jag hoppas att det i framtiden är jag som kan axla den rollen. Jag kommer jobba hårt för det i alla fall och sen får vi se hur framtiden ser ut. 
 
Det börjar dra ihop sig till flytt för oss och just idag är det 20 dagar kvar. Det känns jättespännande och det ska bli skönt för hela familjen att få en riktig nystart. För barnens skull tror jag att det blir ett lyft och för vår del kommer det att underlätta massor att bo i ett hus där vi inte behöver renovera eller göra om något. Med tanke på hur vårt liv ser ut så kommer det att passa oss perfekt. 
 
Strax är det dags för mig och Wilmer att rulla mot Kallhäll där det är hockeyträning. Själv funderar jag på att ta mig en löprunda under tiden. Jag har börjat lite smått att starta upp löpningen igen även om det är långt ifrån den träningsmängden jag hade tidigare. Så som det ser ut för mig just nu så får man anpassa sig så gott man kan och man får göra så mycket man orkar. 
 
Ha en riktigt trevlig helg! 
 
// Dan 
 
Efter mycket tjat fick vi iväg Wilmer till frisören och se vilken snygg kille vi fick ❤❤❤