God morgon Torsdag

God morgon, 
 
Dagarna rullar på och snart är Januari slut. Igår fyllde vår yngsta krigare 9 år och det är verkligen helt galet vad fort åren går. Det blev en lugn kväll med fantastiskt god smörgåstårta och lite fika. Jag och Wilmer kollade sedan på seriefinalen i hockeyallsvenskan mellan AIK och Tingsryd. Det bleven hård och tuff kamp där AIK till slut segrade efter straffläggning. 
 
Annars så tuffar livet på tycker jag. I fredags förra veckan var jag inne på njurmedicin och träffade en kirurg som undersökte mig inför en kommande påsdialys. Det blir ett snitt strax under naveln där man sätter in en slang. Det känns som sagt inte jätteroligt men av de alternativ jag står inför känns ändå detta som det klart bästa. När det blir dags får vi se och har jag tur så kanske jag slipper detta överhuvudtaget beroende på hur det går för min kära syster. Jag hoppas att det går vägen och jag är så tacksam för att hon gör detta för mig. 
 
På jobbfronten är saker och ting som vanligt skulle jag säga. Som jag nämnde tidigare så blåser förändringarnas vindar men saker och ting är inte klart till 100% ännu så det har inte blivit någon förändring ännu. Nästa vecka åker jag ner till Skåne för jobb och därifrån flyger jag hem på Torsdagen. I mitten av Mars åker jag och vår VD till Nurnberg i Tyskland för en mässa och det ska bli spännande. I början av April ska vi själva ställa ut på Nordbygg på Älvsjömässan så det blir en hel del arbete för mig att förbereda denna. 
 
Nu är det dags att ta alla mediciner och sen köra barnen till skolan. Isac är hemma då han har haft hög feber några dagar och Samuel har också börjat bli dålig. Själv känner jag ingenting och det får man vara glad för(peppar peppar). 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Vår älskade Wilmer har nu fyllt 9 år ❤
 
Gårdagens middag. Mums! 

Hoppas...

... att vi snart är i mål med min transplantation. Då slipper jag dessa. Och nej.. det är inte hela familjens mediciner, det är enbart mina. 
 
// Dan 
 
 

Update Lördag

Hej,
 
Det var visst ett tag sedan jag gjorde en uppdatering så det är väl dags för det nu. Dagarna rullar på och för egen del så försöker jag bara att få vardagen att gå ihop. Det händer otroligt mycket i år då vi som bekant ska flytta till vårt nya hus, jag kommer förhoppningsvis att genomgå en njurtransplantation samt att vi i år får nya ägare av företaget jag jobbar på med allt vad det innebär.
 
Idag så ska jag och Samuel bege oss till Kulturama på södra sidan stan för öppet hus. Samuel vill som sagt börja på ett gymnasium som erbjuder dans som inriktning och då blir urvalet inte så stort. Hans första val är Fryshuset och Kulturama kommer att bli det andra valet. I Mars så är det audition på Fryshuset inför antagningen och Samuel är jättenervös inför det. Jag däremot är helt säker på att han kommer fixa det då han är superduktig och en riktig danstalang. Det kommer bli en rätt mastig resa för honom på morgonen då det är en bit att åka till skolan men det kan det vara värt för att få göra det man älskar på dagarna. Det öppna huset håller på mellan 11-15 och vi tänkte åka dit så fort vi fått i oss lite lunch här hemma.
 
I morgon Söndag väntar en aktivitetsdag då först Wilmer har hockeymatch mot Vallentuna i Järfälla ishall kl 11.00 och mellan 16-21 är det fotbollscup i Kungsängen för Isac. Då Vic jobbar natt hela helgen så blir det visst jag som får ta detta men det ska nog gå bra. Det är inte lätt att få veckorna att gå ihop då det är fullt ös med aktiviteter hela kvällarna och med 4 barn i skolan kräver det också en hel del. På det har man ett jobb som kräver en hel del av en med resor och annat och dessutom så springer jag på sjukhuset och provtagningen mest hela tiden så det är ett rejält livspussel att få ihop allt.
 
I går Fredag så genomgick min syster nästa steg i utredningen kring donation. Det gick bra och nu väntar den "riktiga" utredningen och den pågår nånstans mellan 3-6 månader. Efter det så blir det förhoppningsvis en transplantation för min del. Jag kan inte säga att jag fruktar detta utan tvärtom så ser jag fram emot det. Som läger är just nu så är det otroligt krävande med all medicinering och besök på sjukhus hela tiden så det ser jag fram emot att slippa. Visserligen kommer jag få äta mediciner mot avstötning men det ingår i detta så det ska nog funka bra. Jag har genomgått hjärtkontroll, lungröntgen samt en bentäthetsmätning och det fortskred utan komplikationer så det ser bra ut. Jag måste ta mig till tandläkaren för att kontrollera så jag inte har några inflammationer där och det är också en del i detta. På Fredag nästa vecka ska jag träffa en kirurg på njurmedicin för information och förberedelse för påsdialys. Det finns som sagt lite olika typer av dialys och jag har valt denna typen då man kan sköta det mesta själv. Det innebär att man opererar in en kateter i magen och en slang går ut i en påse som man kan byta själv. På nätterna kopplar man in slangen i en maskin och den gör då vätskebyten under natten. Detta gör att jag inte behöver åka till sjukhuset så ofta utan kan fixa det mesta själv. Det är såklart en hel del att tänka på med detta men jag kommer fixa detta!
 
Som om det inte vore nog med elände så tog jag mig till Vårdcentralen i Torsdags då jag känt ett obehag när jag kissat och det visade sig att jag hade en rejäl inflammation i prostatan. Det innebär att jag nu fått lägga till två tabletter till min digra samlning med mediciner då jag under en tid måste äta inflammationsdämpande samt antibiotika. Tydligen finns det någon som inte riktigt vill att jag ska hålla mig frisk men jag kämpar ändå vidare då jag försöker vara så stark jag bara kan.
 
I mars är det som sagt dags att flytta in i vårt nya hus och det ser hela familjen fram emot. Det är nu mindre än 2 månader kvar och det känns väldigt spännande. Det ska bli skönt att återigen ha 2 våningar samt att alla barnen kan få egna rum. Det tycker dem ska bli väldigt trevligt! Sjävlklart är det jätteskönt att flytta in i något helg nytt där man inte behöver göra någonting. Tidigare har allt kretsat kring renovering och har vi tröttnat på. Med vår livssituation så passar detta oss perfekt och vi kommer få ett nytt och riktigt bra liv i detta hus, det är jag säker på!
 
Nu är det dags att ta tag i dagen. Ha en fin Lördag och på återseende!
 
// Dan
 
Idag väntar öppet hus på Kulturama.