God morgon Torsdag

God morgon, 
 
Dagarna rullar på och snart är Januari slut. Igår fyllde vår yngsta krigare 9 år och det är verkligen helt galet vad fort åren går. Det blev en lugn kväll med fantastiskt god smörgåstårta och lite fika. Jag och Wilmer kollade sedan på seriefinalen i hockeyallsvenskan mellan AIK och Tingsryd. Det bleven hård och tuff kamp där AIK till slut segrade efter straffläggning. 
 
Annars så tuffar livet på tycker jag. I fredags förra veckan var jag inne på njurmedicin och träffade en kirurg som undersökte mig inför en kommande påsdialys. Det blir ett snitt strax under naveln där man sätter in en slang. Det känns som sagt inte jätteroligt men av de alternativ jag står inför känns ändå detta som det klart bästa. När det blir dags får vi se och har jag tur så kanske jag slipper detta överhuvudtaget beroende på hur det går för min kära syster. Jag hoppas att det går vägen och jag är så tacksam för att hon gör detta för mig. 
 
På jobbfronten är saker och ting som vanligt skulle jag säga. Som jag nämnde tidigare så blåser förändringarnas vindar men saker och ting är inte klart till 100% ännu så det har inte blivit någon förändring ännu. Nästa vecka åker jag ner till Skåne för jobb och därifrån flyger jag hem på Torsdagen. I mitten av Mars åker jag och vår VD till Nurnberg i Tyskland för en mässa och det ska bli spännande. I början av April ska vi själva ställa ut på Nordbygg på Älvsjömässan så det blir en hel del arbete för mig att förbereda denna. 
 
Nu är det dags att ta alla mediciner och sen köra barnen till skolan. Isac är hemma då han har haft hög feber några dagar och Samuel har också börjat bli dålig. Själv känner jag ingenting och det får man vara glad för(peppar peppar). 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Vår älskade Wilmer har nu fyllt 9 år ❤
 
Gårdagens middag. Mums!