En ok Lördag

Hej, 
 
Då börjar det bli dags att summera denna dagen. Som helhet har den varit ok även om det har varit svackor idag också. I förmiddags åkte jag, Vic, Isac och Wilmer till Helsingborg där vi stannade till på Netonnet och handlade lite. Efter det blev det lugnt här hemma i huset fram till strax innan kl 18 då jag och Samuel tog oss in till centrala Helsingborg för att titta på bio. Vi kollade på Jason Bourne och den var rätt bra. Mycket action och det var väl som väntat. När vi kom hem blev det grillade kycklingspett med tzatziki och det var gott. Innan vi rundade av kvällen blev det ett parti sällskapsspel i form av Kampen mellan kvinna och man. Jag utgick med segern efter att jag bara fått... citat "pissenkla frågor hela tiden".... slut citat. Det var lite grinigt men ganska underhållande 😅.  
 
Nu ska jag avsluta kvällen med ett avsnitt av The Black List. 
 
På återseende! 
 
// Dan 
 
Kvällens underhållning. 
 
En bild från gårdagens tripp till Kullens fyr. Wilmer gillar glass i stora lass. 

Fredag

Hej, 
 
Då har ytterligare en dag passerat och den blev i alla fall något bättre än gårdagen. Det är fortfarande jobbigt på dagarna men idag har jag varit uppe betydligt mer och det är ett steg framåt. Jag är medveten om att det kommer att komma tuffare dagar igen men man får vara glad för de något bättre dagarna. 
 
Idag blev det en tur till Kullens fyr och det är alltid lika vackert där. Samuel blev kvar hemma då han hade ont i halsen och det var tråkigt. Barnen börjar nu få lite hemlängtan och det lutar väl åt att vi åker hem på tisdag nästa vecka. Jag har tid hos tandläkaren på karolinska sjukhuset på torsdag men jag får se hur jag mår nästa vecka. 
 
Nu ska jag avsluta kvällen med ett avsnitt av The Black List. På återseende! 
 
// Dan 
 
Wilmer, Isac och Elias under dagens utflykt. 
 
Jag och Isac. 
 
Jag och Elias. 

Trist Torsdag

Hej, 
 
Idag blev ingen bra dag. Har inte mått bra alls då jag varit rejält yr i princip hela dagen. Just nu känns det mesta bara skit då jag spenderar dagarna liggandes i sängen. Jag masade mig ner till stranden en stund med familjen där vi spelade golf men det kändes inget vidare under den stunden vi var där nere. Det känns tråkigt för familjen också att det ska vara så här just nu. I morgon tänker jag ringa till njurmedicin och prata med dem för att se om det går att få dialysbehandling snabbare. Det bästa vore kanske att bli sjukskriven just nu så man kan spara semestern tills man mår hyfast igen. Så här ska inte livet vara. 
 
Vi får se om morgondagen blir bättre. 
 
// Dan 
 
Wilmer spelar golf. 
 
Elias spelar golf. 
 
Samuel spelar golf. 
 
En fin dag att hänga på stranden. Tyvärr klarar jag inte av att vara i solen för länge.