Söndagstankar

Kvällen är här och jag ligger ensam i vardagsrummet. Tankarna far fram och tillbaka och ibland känns det som om huvudet ska explodera. Det är så enormt mycket frustration som finns inom mig. Det är så mycket jag vill göra men som min kropp inte klarar av just nu. Jag önskar att jag kunde få börja jobba på min väg tillbaka där jag kan känna framtidstro istället för att bara vänta på att allt ska bli sämre. Igår fick jag ett besked som gör mig väldigt ledsen. Jag trodde att vissa saker var självklara men det visade dem sig inte alls vara. Det finns vissa saker man definitivt skulle göra för de människor som betyder något för mig men uppenbarligen så tänker inte alla på det sättet. Å andra sidan har jag alltid fått klara mig själv så jag får bita ihop och kämpa vidare. Jag blir så otroligt ledsen när folk sviker och jag kommer alltid på mig själv med att vara så förbannat naiv och godtrogen. Det kan handla om det som hänt nu men det kan också handla om "vänner" som bara försvinner och där det alltid är jag som måste ta första steget för att återuppta kontakten igen. Ibland funderar jag på om vissa människor har ett hjärta överhuvudtaget. 
 
Nu ska jag försöka tänka positivt och så tar vi nya tag i morgon igen. 
 
// Dan 
 
 

Söndag

Hej, 
 
Idag är det en rejäl kontrast mot gårdagen som bjöd på sol och dryga 30 grader. Ute faller regnet och det ser ut som om denna dagen kommer vara så här då det är jämngrått ute. Det blir inte så mycket gjort när det är så varmt som det var igår utan det blev mest en dag till återhämtning. 
 
Igår så blev vi så äntligen en hel familj igen då Elias kom hem från Spanien. Han var som väntat väldigt brun och han hade haft det hur bra som helst. Det märktes på honom att han tyckte det var skönt att komma hem och hans bröder tyckte det var skönt att han var hemma igen. Grabbarna var ute på tomten och spelade fotboll mest hela kvällen igår och framförallt Wilmer har gjort sig bekant med våra grannar. Wilmer är så otroligt social och kan knyta kontakter med precis vem som helst. Våra närmaste grannar brukar han bara gå över till och han gillar att leka med deras barn. De har 2 barn som är ganska små och han älskar att ta hand om dem.
 
Idag tänkte vi ta en tur till Bro simhall igen. Alla barnen vill följa med så det blir trevligt. Vic har som sagt jobbat i natt så då blir det lugn och ro för henne och hon kan sova ordentligt. I övrigt så har vi inte så mycket planerat utan det blir nog mest lugnt här hemma. 
 
För övrigt fick jag ett tråkigt besked igår om än ganska väntat. Nu får vi se på Tisdag hur framtiden ser ut. 
 
På återseende! 
 
/ / Dan 
 
Alla grabbarna spelar fotboll i solskenet. 

Midsommardagen

Hej, 
 
Idag vaknar man upp till en alldeles strålande dag och det sägs att temperaturen ska landa på strax under 30 grader. Det kändes redan igår kväll att det skulle bli varmt idag då det var alldeles kvalmigt i luften. 
 
Gårdagen spenderades på Gröna Lund och vi kom dit vid kl 12 ungefär. Det var en perfekt dag att vara där då det inte var alltför mycket folk och dessutom så var det lagom temperatur. Inte för varmt och inte för kallt. Vi köpte åkband till Isac och Wilmer medan jag och Vic köpte ett åkhäfte. Med åren så har man blivit fegare och fegare så utbudet av det man åker numera är väldigt begränsat. Isac och Wilmer åkte slänggungan, eller kättingflygaren som den heter på Grönan, om och om igen så jag och Vic fick sitta och titta på den fina utsikten över vattnet. Vi var hemma igen till kl 19 ungefär och därefter blev det väldigt lugnt här hemma. På Måndag ska vi tillbaka till Grönan då Wilmers nya favoriter Marcus & Martinus uppträder. Jag och Vic köpte varsitt Grönan-kort då vi kommer att åka in en del framöver. Vi ska dit igen på Fredag nästa vecka då Niklas Strömstedt uppträder på Stora scenen. Jag och Vic ska sova på Scandic Hasselbacken hela den helgen och det ser vi fram emot väldigt mycket. 
 
Idag blir vi äntligen en hel familj igen. Elias landar på Arlanda kl 15 och jag ska hämta upp dem då. Det blir lite tomt då inte hela familjen är samlad så han är ytterst välkommen. Vic jobbar natt både idag och imorgon så vi får se vad jag hittar på med grabbarna i morgon. 
 
Ha en fin och solig Lördag @
 
// Dan 
 
På väg mot Grönan ville Isac och Wilmer bli fotade vid statyn utanför Biologiska museet. 
 
På väg att åka Kättingflygaren för tusende gången. .. typ. Syskonkärlek ❤❤❤