Försöker få ihop vardagen

God morgon, 
 
Det är verkligen bråda dagar i mitt liv just nu och det är inte helt enkelt att få ihop vardagspusslet. Igår blev det, förutom en dags jobb såklart, en jäkla massa åkande i bilen under kvällen. Häromdagen så sålde vi vår lilla VW Golf och det innebär att vi nu är i stort behov av en till bil. Det är i princip omöjligt att få vardagen att gå runt med endast en bil då det är mellan 2-3 aktiviteter för barnen varje dag samtidigt som jag naturligtvis behöver ha bilen i mitt jobb som säljare. Vi var runt på en del bilfirmor igår men vi hittade inget som kändes 100 % bra. Huvudspåret är en VW Passat alternativt en nyare VW Golf. Vi har även kikat på en Audi och personligen är jag oerhört svag för BMW men dem är väldigt dyra i både inköp och driftskostnader. Eftersom jag kommer få ännu mer uppdrag i jobbet i och med den nya konstellationen så är behovet av en till bil ännu större. Vi kommer att fortsätta sökandet och målet är att ha hittat en bil till nästa vecka då skolorna drar igång igen och allt blir ännu mer intensivt. Vi varvade våra turer till bilfirmorna med att lämna ochhämta Samuel på Dansgaraget i Jakobsberg. Igår körde dem mellan 17-20.
När vi var klara med våra uppdrag fick jag äran att ta hand om matlagningen till 4 utsvultna pojkar. Det blev till att stå och grädda pannkakor hela kvällen och det tog sin tid att mätta alla. 
 
Idag ska Vic köra mig till jobbet då hon behöver bilen under dagen samt att hon får köra Wilmer till hockeyn som har samling 16.15. Själv får jag försöka ragga skjuts hem av någon av mina snälla arbetskollegor. Nästa vecka är det den stora byggmässan Nordbygg i Älvsjö och vi ska närva där. Jag och min kollega Viktor ska sammanställa allt idag så det är under kontroll och sen hoppas jag på att det blir succé. Det är tight om tid då jag kommer att åka på tjänsteresa till Göteborg i morgon bitti så det är inte mycket tid att spela på just nu. 
 
Jag och Vic bara löser av varandra här hemma för tillfället. Hon jobbar Måndag till Onsdag och sen drar jag till Göteborg och kommer åter på Fredag och då går hon på igen och jobbar hela helgen. Det är inte ofta vi får så mycket tid med varandra men vi får ta vara på de tillfällen vi kan. Det var en av orsakerna till att vi valde att flytta då vi måste ta hand om varandra när vi har möjlighet och inte hålla på att fixa huset eller att bo i en arbetsplats. Att jag ovanpå allt detta dessutom går och väntar på en operation med allt vad det innebär är såklart också väldigt påfrestande men jag försöker varje dag att vara så stark jag kan och inte gräva ner mig. Jag har arbetskollegor runt mig som jag ska leda samt en underbar familj som jag älskar över allt annat.
 
Nu är det dags att få I sig alla mediciner och sen börja rulla mot en fullspäckad arbetsdag. 
 
// Dan